Θεσσαλονίκη: Πάρτι φοιτήτριας σε βίλα αποτέλεσε εστία υπερμετάδοσης κορωνοϊού (βίντεο)

Τελικά αντί για τη νεαρή φοιτήτρια, πάρτι έκανε ο κορωνοϊός

Ένα πάρτι που έγινε τις προηγούμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη αποτέλεσε εστία υπερμετάδοσης του κορωνοϊού. Η διοργανώτρια ήταν θετική στην Covid-19, με αποτέλεσμα να κολλήσει και κάποιους από όσους έδωσαν το παρών στο event της.

Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Open, η συγκεκριμένη νεαρή κοπέλα σπούδαζε στο Λονδίνο, επέστρεψε στην Ελλάδα και αποφάσισε να κάνει ένα πάρτι για το επαναπατρισμό της, αντί να μπει σε καραντίνα. Αυτό δεν έγινε σε κάποιο από τα μαγαζιά της πόλης, αλλά στην βίλα που σύμφωνα με το Open, έχει η οικογένειά της στο Πανόραμα.

Το πάρτι ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, αλλά μετά από μερικές μέρες έκαναν την εμφάνισή τους τα πρώτα συμπτώματα βαριάς γρίπης που την οδήγησαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Αυτές βγήκαν θετικές στον κορωνοϊό και έτσι ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των επαφών της, η οποία έβγαλε στην… επιφάνεια και άλλα κρούσματα.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί από το ΑΧΕΠΑ που έκανε την δειγματοληψία πόσα είναι τα κρούσματα, αλλά όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, υπάρχει έντονη ανησυχία για διασπορά.

Διαβάστε επίσης: Λαμία: Θετικοί στον κορωνοϊό γονείς και βρέφος δύο μηνών

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: