Θεσσαλονίκη: Ο Ι. Φωτιάδης υποψήφιος στις εκλογές του ΒΕΘ

Εντός των επόμενων ημερών πρόκειται να ανακοινώσει το πρόγραμμα δράσεών του για την αλλαγή σελίδας στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ο Ιωάννης Φωτιάδης, ο νυν ταμίας του ΣΕΘ και οικονομικός επόπτης του ΒΕΘ, αναλαμβάνοντας τη σκυτάλη στην κούρσα των εκλογών για το ΒΕΘ, όποτε αυτές γίνουν.

Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της απόφασης του προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης «Νέοι Ορίζοντες και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΒΕΘ, Γιώργου Ιωαννίδη, να αποσύρει-για προσωπικούς λόγους- την υποψηφιότητά του για τη θέση του προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές.

Σε σχετική σημερινή ανακοίνωση τονίζεται ότι ο κ. Φωτιάδης έχει τη στήριξη του ιδρυτή του συνδυασμού, πρώην προέδρου του ΒΕΘ, Σωτήρη Μαγόπουλου, καθώς και του Γιώργου Ιωαννίδη ο οποίος παραμένει στη θέση του προέδρου του «ΣΕΘ –Νέοι Ορίζοντες», του Συνδέσμου που αναπτύσσει έντονη δράση, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που «καίνε» τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης.

typosthes.gr-Oikonomia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: