Θεσσαλονίκη: Γέμισε μουσική η Ροτόντα! (Φώτο + Βίντεο)

Μαγικό Σαββατόβραδο στη Ροτόντα. Μουσικές μελωδίες από την ΚΟΘ αντήχησαν στο εμβληματικό μνημείο της Θεσσαλονίκης, ένα από τα 15 μνημεία της UNESCO στην πόλη.

Με μεγάλο σεβασμό οι διοργανωτές της ξεχωριστής αυτής συναυλίας, παρέδωσαν το Μνημείο στο κοινό και τους μουσικούς της ΚΟΘ, ανοίγοντας το δρόμο για τη νέα αυτή περίοδο χρήσης της Ροτόντας, όπου θα φιλοξενούνται δράσεις εντός του Μνημείου. Ο επισκέπτης πράγματι στέκεται με δέος στα λαμπρά ψηφιδωτά της Ροτόντας, με ένα αστείρευτο πλουραλισμό θεμάτων όπου και καταγράφεται η πολύπαθη Ιστορία της.  

Την ευκαιρία για την συναυλία μας έδωσε ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠ.ΠΟ. Β. Ελλάδος, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει για την προβολή της εργασίας των εργαζομένων του Υπουργείου Πολιτισμού, αλλά και της προσφοράς στην κοινωνία, εκδηλώσεων υψηλού πολιτιστικού επιπέδου, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά εκδηλώσεις με τίτλο: «Οι εργαζόμενοι του πολιτισμού στην κοινωνία».

Στη Ροτόντα η συναυλία έγινε από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης με το έργο Beethoven: Συμφωνία αρ. 8 σε Φα μείζονα, έργο 93, υπό τη διεύθυνση του Γεώργιου Βράνου.


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του typosthes.gr 


Το θερμό χειροκρότημα για την ΚΟΘ στη Ροτόντα! 





Ευγενία Κουτούβελα 

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: