Θεσσαλονίκη: Έρχεται το πρώτο τρίαθλο της πόλης!

Το Thermaikos Triathlon διοργανώνεται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου  από το Δήμο Θερμαϊκού και το ΔΗΠΠΑΚΥΘ στην περιοχή των Ν. Επιβατών και της Περαίας. Δίπλα στον Δήμο Θερμαϊκού στέκεται η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης προσφέροντας την αμέριστη υποστήριξη της.

Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης και η Πρόεδρος του ΔΗΠΠΑΚΥΘ Κατερίνα Χατζηχριστοφή καλούν όλους τους αθλητές στο πρώτο τρίαθλο του Νομού Θεσσαλονίκης.

750 μέτρα στη θάλασσα των Νέων Επιβατών, 20.700 μέτρα στους δρόμους των Ν. Επιβατών και της Περαίας και 5.000 μέτρα στον παραλιακό πεζόδρομο των ίδιων περιοχών καλούνται να διανύσουν Τριαθλητές και μη, άνδρες και γυναίκες, σε ατομική ή ομαδική συμμετοχή, αμιγής ή μικτή ομάδα των δύο ή τριών αθλητών.

Γνωρίζοντας τα οφέλη του αθλητισμού αλλά και του αθλητικού τουρισμού η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης με επικεφαλή την Ολυμπιονίκη και Αντιπεριφερειαρχή Βούλα Πατουλίδου έχουν ξεκινήσει μία μεγάλη καμπάνια στήριξης του αγώνα, προσφέροντας πολλές υπηρεσίες σε πολλούς τομείς.

Η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης που στηρίζει και άλλες αθλητικές διοργανώσεις στο νομό, ενισχύει και θεσμικά και ουσιαστικά το Thermaikos Triathlon στηρίζοντας δυναμικά την προσπάθεια του Δημάρχου Θερμαϊκού και της Προέδρου του ΔΗΠΠΑΚΥΘ για τη δημιουργία ενός αθλητικού θεσμού που θα προβάλει τα οφέλη του αθλητισμού αλλά και την περιοχή διαμέσου αυτού.

www.thermaikostriathlon.com, www.facebook.com/thermaikosthriathlon  

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: