Θεσσαλονίκη: «Αδήριτη ανάγκη και όχι πολυτέλεια ένα ΚΘΒΕ όρθιο και ακμαίο»

Τη συμπαράσταση και την υποστήριξή του στους εργαζομένους του ΚΘΒΕ εκφράζει με ανακοίνωσή του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Με μεγάλη ανησυχία η διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης παρακολουθεί τις εξελίξεις στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Τα τελευταία χρόνια η εικόνα που εμφανίζει το ΚΘΒΕ με τις καθυστερήσεις πληρωμών σε εργαζομένους και προμηθευτές δεν είναι αυτή που αρμόζει σε έναν θεσμό με ιστορία και προσφορά δεκαετιών, που αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες τέχνης και πολιτισμού στην περιοχή μας.

Οι αρμόδιοι για την τύχη του δημοσίου θεάτρου της Θεσσαλονίκης οφείλουν να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στην κοινωνία της πόλης και να φροντίσουν για την ομαλοποίηση της κατάστασης.

Το ΕΕΘ, που εκπροσωπεί 55.000 επαγγελματίες του νομού Θεσσαλονίκης, άρα ένα μεγάλο και δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας, επιθυμεί ένα ΚΘΒΕ όρθιο και ακμαίο. Που θα εκπληρώνει στο ακέραιο την αποστολή του, χωρίς ταλαιπωρίες και αστερίσκους. Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδος –δηλαδή το κοινό της περιοχής- έχει αποδείξει και εξακολουθεί να αποδεικνύει συνεχώς την υποστήριξη του στο ΚΘΒΕ γεμίζοντας τις παραστάσεις.

Ταυτόχρονα, με την πληθωρική του παρουσία στις αίθουσες αποδεικνύει ότι για τη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα η απρόσκοπτη διαδρομή ΚΘΒΕ συνιστά αδήριτη ανάγκη και όχι πολυτέλεια».

typosthes.gr-Oikonomia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: