Θεός Κουτσόπουλος: Το δώρο του σε παίκτη θα σε κάνει να τον αγαπήσεις περισσότερο [Βίντεο]

Ένα ταξίδι στη Ρώμη κέρδισε η κόκκινη ομάδα ως έπαθλο για τη νίκη της στην ομαδική διαδικασία.

Δεν ήταν όμως για όλους καλό νέο αυτό το ταξίδι γιατί ο αρχηγός της ομάδας Ζαχίρ δε θα μπορούσε για τεχνικούς λόγους να ταξιδέψει.

Όπως του ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Κάναμε ό,τι ήταν δυνατό σε ότι έχει να κάνει με τη γραφειοκρατία και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε μια λύση για να μπορέσεις να έχεις ταξιδιωτικά έγγραφα Ζαχίρ. Εισιτήριο για εσένα υπάρχει και όταν λύσουμε αυτό το πρόβλημα, θα σε πάρουμε και θα πάμε παρέα στη Ρώμη».

Ο κριτής του MasterChef όμως δεν έμεινε εκεί. Ζήτησε από όλα τα παιδιά που θα ταξιδέψουν να φέρουν πίσω ένα δώρο στον Ζαχίρ, αλλιώς να μην γυρίσουν και έκανε ακόμα μία πιο ελκυστική προσφορά στον αρχηγό της κόκκινης ομάδας.

Ο σεφ Κουτσόπουλος θα έπαιρνε τον Ζαχίρ με τη μηχανή του να βγουν μαζί για φαγητό και ποτό με τον δεύτερο να χαμογελάει και τον Σωτήρη Κοντιζά να προσθέτει ότι όποιος βγαίνει το βράδυ με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο καλό θα είναι να έχει δεύτερες κάλτσες μαζί του, μία αλλαξιά εσώρουχα και οδοντόβουρτσα, προδιαθέτοντας τον Ζαχίρ για μία αξέχαστη βραδιά με τον πιο συμπαθή κριτή του MasterChef.

Πηγή: dailymedia.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: