Θεοδωρίδης: «Ο Ολυμπιακός δημιουργεί τη βία; Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα στη Λευκάδα»

Το μπαλάκι στην Πολιτεία για την άμεση και παραδειγματική τιμωρία των όσων συμμετείχαν στα επεισόδια στη Λευκάδα «πέταξε» ο Σάββας Θεοδωρίδης. Μιλώντας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ τόνισε πως επιρρίπτονται ευθύνες στους ερυθρόλευκους για γεγονότα στα οποία δεν είναι υπαίτιοι.

Παράλληλα, δήλωσε εκ νέου σίγουρος για την συνέχιση του Κυπέλλου Ελλάδας, τόνισε πως θα παραμείνει ο Σίλβα και του χρόνου στον πάγκο και μίλησε για την μεγάλη αγωνιστική διαφορά από τις άλλες ομάδες.

Αναλυτικά:

«Ήταν ματς ρουτίνας. Όπως ξέρετε έχουμε διαφορά 30 βαθμούς απ’ την ΑΕΚ, 25 απ’ τον Παναθηναϊκό. 23 απ’ την ΑΕΚ, 30 απ’ τον ΠΑΟΚ και 25 απ’ τον Παναθηναϊκό Τα έχω χάσει κιόλας απ’ την διαφορά των βαθμών.

Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι ρουτίνας για να αποδείξουμε σε όλους ότι θα τελειώναμε το πρωτάθλημα αήττητοι αν δεν ήταν ο Καλογερόπουλος, είμαστε ευχαριστημένοι κερδίσαμε, αυτό θέλαμε, δεν μας ενδιαφέρει η ποιότητα του ματς. Τώρα θέλουμε να κρατήσουμε ζεστή την ομάδα για το Κύπελλο, το οποίο πιστεύω να συνεχιστεί.

Επόμενος στόχος είναι το Κύπελλο, αλλά πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Σήμερα η ομάδα ήταν κάπως τεμπελούτσικη. Βάλαμε το γκολ στο πρώτο λεπτό και μετά χαλαρώσαμε ενώ έπρεπε να παίξουμε μπάλα, αλλά άμα κερδίζεις όλα ξεχνιούνται. Εγώ νοιάζομαι για τους τρεις βαθμούς, αυτοί μετράνε. Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα, τους εύχομαι τα καλύτερα αδικούνται από τη θέση που βρίσκονται γιατί έχασαν κάτι περίεργα παιχνίδια.

Ο Oλυμπιακός είναι ένας και ενιαίος σε όλα τα τμήματα. Στα αίσχη που συνέβησαν στη Λευκάδα από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα. 200 άτομα περνούσαν να μέσα από αστυνομικούς με αυτοκίνητα και πυρπολούσαν ολόκληρο το ξενοδοχείο της ομάδας. Για όλα πάντα φταίει ο Ολυμπιακός. Μας καίνε δύο χρόνια στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, πάμε στον Παναθηναϊκό γίνονται τα ίδια χρόνο παρά χρόνο. Είδατε να τιμωρούν κανέναν παραδειγματικά; Μετά φωνάζουν για βία. Ο Ολυμπιακός δημιουργεί τη βία; Ξεκινούν 200 άτομα οργανωμένα απ’ την Αθήνα και περνάνε ένα γεφυράκι τη στιγμή που υπήρχε μια διμοιρία αστυνομικών. Αυτά πρέπει να εξεταστούν και να βρουν τους ενόχους και να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά γιατί όπως βλέπετε είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι που δημιουργούν επεισόδια.

Ο Ολυμπιακός απέχει, είδατε τους φιλάθλους μας σήμερα, γυναίκες-παιδιά ήταν ανάμεσά τους. Οι άλλοι είναι χίλια χρόνια πίσω. Δεν μπορούν να επιρρίπτουν ευθύνες στον Ολυμπιακό απ’ την στιγμή που δεν του ανήκουν. Να βρουν τους κύριους που έκαψαν τα γήπεδα, να τους τιμωρήσουν και να αφήσουν ήσυχο τον Ολυμπιακό. Όλα αυτά τα είπα με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού για όλα αυτά που γίνονται και δεν λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα από την Πολιτεία, όλο λόγια και στην ουσία τιμωρείται ο Ολυμπιακός, όταν αφήνουν τους άλλους ατιμώρητους

Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός θα γίνεται καλύτερος. Ο κύριος Σίλβα θα μείνει στον πάγκο. Όπως όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες θα δώσουμε και θα πάρουμε παίκτες για να γίνουμε καλύτεροι απ’ ότι είμαστε ήδη. Μην ανησυχείτε για εμάς για τους άλλους να ανησυχείτε».

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: