«Θέλω να μείνω στη Μπέτις»

Χαρούμενος για τη μέχρι τώρα παρουσία του στη Μπέτις, αλλά και έτοιμος να μείνει στην Ανδαλουσία, τόνισε στο «Canal Sur», ο Τσάρλι Μούσοντα.

Ο 19χρονος Βέλγος μεσοεπθετικός, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στους «Μπέτικος»:

«Θέλω να μείνω στη Μπέτις. Είναι η ομάδα μου τώρα, αλλά την ερχόμενη σεζόν δε ξέρω τι θα συμβεί». Στη συνέχεια των δηλώσεων του δήλωσε χαρούμενος στη Μπέτις, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι:

«Είμαι χαρούμενος εδώ και η Μπέτις με θέλει. Ποτέ δεν ξέρεις για το μέλλον, αλλά είναι πιθανό να παραμείνω». Ο Μουσόντα δεν παρέλειψε να ρίξει «καρφιά» στους «μπλε» του Λονδίνου, για τη χρησιμοποίηση του στη δεύτερη ομάδα:

«Είναι προτιμότερο να παίζω εδώ, παρά στη δεύτερη ομάδα της Τσέλσι». Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, μίλησε με κολακευτικά λόγια για την Ισπανία: «Οι αγαπημένες μου ομάδες είναι εδώ στην Ισπανία. Από τότε που ήμουν μικρός μου άρεσε η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Έμαθα Ισπανικά, οπότε μπορώ να μείνω εδώ».

Ο Μουσόντα μετακόμισε τον Ιανουάριο στη Μπέτις για να βρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και με το καλημέρα πήρε φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τη Βαλένθια, όπου οι «Βερντιμπλάνκος» πήραν τη νίκη και από τότε ο νεαρός Βέλγος έχει αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια βασικός, χωρίς να γίνει αλλαγή (6 συμμ./ 1 γκολ/ 1 ασίστ).

Επιμέλεια: Φανούρης Ροδίτης

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: