Θέλεις να μάθεις αν σε αγαπάει; Αυτά είναι τα σημάδια που το αποδεικνύουν!

Θέλεις να ξέρεις πώς νιώθει ο σύντροφός σου για σένα; Θέλεις να ξέρεις αν σε αγαπάει πραγματικά, ή αν είναι μαζί σου μόνο και μόνο για μια περιπέτεια; Λογικό είναι, κάθε γυναίκα θέλει να ξέρει αν αγαπιέται. Ναι, αλλά οι άντρες, δεν τα έχουν και εύκολα τα λόγια, ούτε μπορείς να τους ψυχολογήσεις εύκολα. Ή μήπως μπορείς; Πάμε να δούμε τα 15 σημάδιαπου δείχνουν ότι σε  αγαπάει – το μωρό σου – όσο και αν κάνει τον σκληρό!

1 Όταν αργείς λίγο δεν θυμώνει, ανησυχεί μήπως έπαθες κάτι.

2 Όταν τον περιποιείσαι, ακόμα και αν δεν μιλάει, βλέπεις στα μάτια του τον θαυμασμό για όσα κάνεις.

3 Όταν είσαι θυμωμένη, χάνει τον κόσμο, χάνει το ύφος του και τρέμει μήπως έχει κάνει κάτι λάθος.

4 Όταν κάνει λάθος, μπορεί και να μην ζητήσει συγγνώμη, γιατί του πέφτει βαρύ. Αλλά το βλέπεις ότι δεν είναι σαν να μην τρέχει τίποτα, σε κοιτάει και είναι να ανοίξει η γη να τον καταπιεί.

5 Όταν κάνετε έρωτα έρχονται στιγμές που νομίζεις ότι θα σπάσεις στα χέρια του.

6 Ζηλεύει τους ανθρώπους που γνώριζες πριν από αυτόν. Αισθάνεται άβολα να του λες ιστορίες, ακόμα και αθώες, από περιόδους που δεν σε ήξερε.

7 Μπορεί μεταξύ σας να πείτε ό,τι θέλετε, γιατί είσαστε άνθρωποι και έχετε και κακές στιγμές. Αλλά γίνεται θηρίο αν ακούσει κακή κουβέντα για σένα από άλλον ή αν σε αδικήσουν.

8 Αν σε ακούσει να κάνεις «αχ», χάνει και το χρώμα του και την ψυχραιμία του, από φόβο μήπως έχεις πάθει κάτι.

9 Όταν περπατάτε στον δρόμο και είστε πεζοί σε φανάρι, αυθόρμητα, βάζει το χέρι του μπροστά, για να σε προστατεύσει.

10 Όταν κάνεις κάτι που εσένα σε κάνει χαρούμενη και του ίδιου δεν του αρέσει, βλέπεις μια ταινία για παράδειγμα που είναι ερωτική, μπορεί να κάνει πλάκα, αλλά τελικά θα την μοιραστεί μαζί σου.

11 Μπορεί να λέει τα δικά του, να κάνει ότι δεν σε λαμβάνει υπόψη του, αλλά την άλλη μέρα θα κάνει αυτό που προτείνεις, έστω και αν πει ότι είναι δική του ιδέα.

12 Δεν τα πάει καλά με τις εκπλήξεις και δώρα ίσως. Ίσως να ξεχάσει επέτειο, ή του Αγίου Βαλεντίνου. Αλλά θα έρθει από τη δουλειά και θα σου έχει πάρει κάτι που ούτε το φαντάζεσαι και που δείχνει ότι στην πραγματικότητα παρακολουθεί πολύ καλά τι σου αρέσει. Και σε έχει και στο μυαλό του.

13 Όταν εσύ έχεις τις κλειστές σου, αυτός μοιάζει σαν δαρμένο παιδάκι.

14 Αν του κάνεις μια έκπληξη, αν πας από τη δουλειά του, θα σε συστήσει σε όλους και θα βλέπεις στα μάτια του την περηφάνια που σε έχει πλάι του.

15 Όταν είσαστε με την οικογένεια σου, αν και συνήθως νιώθει άβολα, προσπαθεί να κάνει τα πικρά γλυκά και το βλέπεις ότι νιώθει σαν να δίνει εξετάσεις .

 

oroskopos.tv

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: