The back-pack plan: Τα καλύτερα σακίδια πλάτης μόνο για εσένα

Όταν «κουβαλάς μαζί το σπίτι σου», τουλάχιστον φρόντισε να το κάνεις με στυλ.

Κομψές οι tote, πρακτικές οι hobo, σοφιστικέ οι top-handle τσάντες και φυσικά in fashion οι crossbodies, τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με την άνεση που σου προσφέρει ένα σακίδιο πλάτης στις μετακινήσεις σου 24 ώρες το 24άωρο. «Με το backpack σου στον ώμο» μπορεί σαν ξεκινήσεις την ημέρα σου από το γραφείο, να συνεχίσεις τη ζωή σου σε κάποιο μαγαζί στο κέντρο της πόλης και να καταλήξεις το βράδυ για φαΐ, για ποτό ή απλά στο σινεμά για «ποπ κορν και συμπάθεια».
The back pack plan: Τα καλύτερα σακίδια πλάτης μόνο για εσένα
Ένα funky σακίδιο, κανείς;

Τα πάντα είναι θέμα επιλογών

Το μυστικό είναι να διαλέξεις ένα backpack σε διαχρονικό και minimal σχέδιο που θα το εντάξεις με φυσικό τρόπο στην υπόλοιπη γκαρνταρόμπα σου. Αν, παραδείγματος χάριν, τα περισσότερα ρούχα σου είναι μαύρα και γκρι μη διαλέξεις ένα σακίδιο πλάτης σε γήινες αποχρώσεις αλλά ένα σε εμπριμέ, dark μοτίβο. Aν σου αρέσει το καφέ, το πράσινο, το ανοιχτό πορτοκαλί και το κόκκινο, ένα καφέ backpack είναι το key-piece για τις εμφανίσεις σου όχι μόνο τον φετινό χειμώνα αλλά και την άνοιξη που μας κλείνει δειλά-δειλά το μάτι.

Όπως και να έχει, το πιο χρηστικό είδος τσάντας που δεν έχει ηλικία και θα δώσει ένα street style twist σε κάθε look σου, πρέπει να μπει άμεσα στην ντουλάπα σου και γι΄αυτό -για να σου γλυτώσουμε χρόνο από την έρευνα- σου παρουσιάζουμε παρακάτω τα δέκα πιο cool, νέα σχέδια της αγοράς. Βρες ποιο θες να προσθέσεις asap στην shopping list σου και τον Μάρτιο να κουβαλάς μαζί τα πάντα… χωρίς να χάνεις το στυλ και τον χαλαρό, ενδυματολογικό χαρακτήρα σου. Καλά Ψώνια!

Δέκα μαύρα jeans που θα απογειώσουν τις καθημερινές σου εμφανίσειςαύρα jeans που θα απογειώσουν τις καθημερινές σου εμφανίσεις

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: