Τετ α τετ Θεοδωράκη- Γεννηματά το απόγευμα για νέο φορέα

Τα περιθώρια συνεργασίας των κοινοβουλευτικών ομάδων της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού, καθώς και περαιτέρω κοινές δράσεις αναμένεται να εξεταστούν στη συνάντηση που θα έχουν σήμερα στις 17:00 ο Σταύρος Θεοδωράκης και η Φώφη Γεννηματά.

Το ραντεβού κλείστηκε μετά από τηλεφώνημα χθες το πρωί του κ. Θεοδωράκη στην κ. Γεννηματά, λίγες ώρες μετά επεισοδιακή συζήτηση στη Βουλή για τη δικαιοσύνη και την διαπλοκή,

Στη συνάντηση θα συζητηθούν οι προϋποθέσεις και οι διαδικασίες για να ξεκινήσει ένας σοβαρός και συγκροτημένος διάλογος για το μέλλον της προοδευτικής παράταξης και ανασυγκρότησης του μεσαίου χώρου, μέσα από την στήριξη της Επιτροπής Πρωτοβουλίας για προοδευτικές συνεργασίες που αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην επιτροπή αυτή θα μετέχουν τόσο στελέχη των κομμάτων, κινημάτων και κινήσεων του χώρου, όσο και ανεξάρτητες πολιτικές προσωπικότητες και παράγοντες της κοινωνίας από την τοπική αυτοδιοίκηση, τον επιστημονικό και επιχειρηματικό κόσμο της χώρας.

Οι στόχοι της επιτροπής θα είναι η όσο γίνεται μεγαλύτερη σύγκλιση σε ένα προοδευτικό μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα, μέσα από συζητήσεις και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα, καθώς και η διερεύνηση των δυνατοτήτων συνεργασιών στο χώρο αυτό.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τις επόμενες ημέρες αναμένεται συνάντηση της κυρίας Γεννηματά και με τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ δεν αποκλείεται και συνάντηση Θεοδωράκη- Παπανδρέου

Action24.gr-Politiki

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: