"Τελικοί" για τους αιωνίους

Μεγάλη σημασία για τον Παναθηναϊκό έχει το παιχνίδι της Πέμπτης ώρα 20:00 στο Ζάγκρεμπ απέναντι στη Τσεντεβίτα στην 6η αγωνιστική του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας.
Oι πράσινοι μετά την νίκη τους επι της Νταρουσάφακα θέλουν μια ακόμα νίκη για να μπουν δυνατά στο παιχνίδι πρόκρισης.Η επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντίδη αποτελεί ένα ακόμα όπλο στα χέρια του Σάσα Τζόρτζεβιτς για το ροζ φύλλο αγώνα.
Όπως είπαν και οι παίκτες του παναθηναϊκού θέλουν αυτή την νίκη ώστε να τους δώσει ώθηση στον όμιλο.
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε πως πρόκειται για ένα εκ των πιο σημαντικών ματς της χρονιάς στη Euroleague που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η Κροατική ομάδα έχει πολλούς έμπειρους παίκτες αλλά και πολλά νέα παιδιά.

Ματς δίχως αύριο για τον ολυμπιακό η αναμέτρηση της παρασκευής (21:45 ΕΡΤ2) κόντρα στη Κίμκι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του τοπ 16 της ευρωλίγκας.
Οι συνεχόμενες ήττες από Μπάμπερκ Ζαλγκίρις και Ρεάλ έχουν φέρει σε δύσκολη βαθμολογική θέση τους Πειρεώτες.
Η επιστροφή του Ματ Λοτζέσκι είναι ένα επιπλέον όπλο για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που πέραν της μακροχρόνιας απουσίας του Γιανγκ δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον Χάκετ.
Μεγάλη αναμένετε να είναι η βοήθεια του κόσμου καθώς σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ερυθρόλευκης ΚΑΕ αναμένετε sold out.

Χριστίνα Κουτρούμπα

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: