Τελευταίο αγώνισμα απόψε στο Survivor: Ποιος θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο; (trailer)

Μετά τη νίκη του Μάριου Ιωαννίδη, ο οποίος κατάφερε να πάρει ένα εισιτήριο για τον ημιτελικό του Survivor κι ένα για την… Κούβα, σήμερα οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το τελευταίο αγώνισμα του φετινού ριάλιτι παιχνιδιού του ΣΚΑΪ καθώς και το τελευταίο «Συμβούλιο του Νησιού».
Οι παίκτες θα κληθούν να ψηφίσουν τον προτεινόμενο παίκτη προς αποχώρηση κι ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που έχει τις λιγότερες ψήφους, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία.

Ποιος θα κερδίσει τη δεύτερη ασυλία και ταυτόχρονα τα εισιτήρια για τον ημιτελικό και την Κούβα και ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor;
Με τα spοilers που μεταδόθηκαν σε εκπομπές της Παρασκευής να κάνουν λόγο για αποχώρηση του Μισθοφόρου, τις τελικές απαντήσεις θα τις μάθουμε σήμερα Κυριακή, στις 9 το βράδυ.
«Αν θες κάτσε με το Ντάνο να του δίνεις οδηγίες» λέει εκνευρισμένος στο Γιάννη Σπαλιάρα ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, στο trailer για το αποψινό επεισόδιο, το οποίο αναμένεται να κεντρίσει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: