TAG Heuer – Cristiano Ronaldo: «Μην σπας από την πίεση!»

Αν μπορούσαμε να «χωρέσουμε» όλα τα χαρακτηριστικά των αγώνων αυτοκινήτου της Formula 1 σε έναν ποδοσφαιριστή, αυτός θα ήταν σίγουρα ο CristianoRonaldo! Ταχύτητα, δύναμη, τεχνική, ευελιξία, πάθος, ταλέντο…

Η TAGHeuer θέλοντας να τιμήσει τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που από την πλευρά του έχει τιμήσει την μεγάλη ελβετική εταιρεία με την συνεργασία του, τού αφιέρωσε ένα μοντέλο της πολύ δημοφιλούς συλλογής της Formula 1, στο οποίο χάρισε το αγαπημένο χρώμα του Βραζιλιανού άσσου της στρογγυλής Θεάς, το πράσινο!

Αφορμή ήταν η βράβευση του Ronaldo για τρίτη φορά με το πολυπόθητο «Ballond’Or», την μέγιστη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή.

Το μοντέλο ονομάζεται TAGHeuer Formula 1 Cristiano Ronaldo CR7 και αποτελεί συλλεκτική έκδοση 3.000 αριθμημένων κομματιών. Στο μαύρο ματ καντράν που στολίζεται από ένα μοτίβο σκακιέρας οι δείκτες και τα indexes των ωρών ξεχωρίζουν σε ένα πολύ όμορφο πράσινο χρώμα.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικό είναι και το υψηλής αντοχής λουράκι τύπου «ΝΑΤΟ», επίσης σε συνδυασμό πράσινου και μαύρου χρώματος, κομμένο με λέιζερ και με μεγάλη δυνατότητα προσαρμογής σε διαφορετικού μεγέθους καρπούς, καθώς και η στεφάνη από τιτάνιο σε μαύρο ματ χρώμα που περιλαμβάνει μια ταχυμετρική σκάλα.

Ο quartz μηχανισμός του χρονογράφου εμφανίζει την μέτρηση δεκάτων του δευτερολέπτου στην ένδειξη που βρίσκεται στο 6, ενώ στο 9 διαβάζουμε τα λεπτά του χρονογράφου και στο 3 τα τρέχοντα δευτερόλεπτα της ένδειξης της ώρας.

Το ρολόι έχει κάσα διαμέτρου 42 χιλιοστών από ατσάλι με επικάλυψη τιτανίου, βιδωτή κορόνα, είναι αδιάβροχο στα 200μ. και φέρει στο πίσω καπάκι μια χαραγμένη μπάλα ποδοσφαίρου, καθώς και την αναγραφή «CR7».
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Reference CAZ1113.FC8189

Μηχανισμός Quartz
Κάσα διαμέτρου 42mm από μαύρο τιτάνιο με ένδειξη ταχυμετρικής σκάλας.
Κρύσταλλο από ζαφείρι
Πίσω καπάκι με χαραγμένη μπάλα ποδοσφαίρου, καθώς και την αναγραφή «CR7¨»
Αδιάβροχο στα 200m
Βιδωτή κορώνα
Περιορισμένη έκδοση: 3000 ρολόγια

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: