Τα ωραιότερα αντρικά private clubs του πλανήτη (ΦΩΤΟ)

Στην περίπτωση που δεν το γνώριζες, πάντως, ανάλογα «στέκια» έχουν και οι πιο πλούσιοι άνθρωποι στον πλανήτη. Η μόνη ουσιαστική διαφορά;

Ότι η είσοδος στα «στέκια» αυτά κοστίζει «κομματάκι» παραπάνω, ενώ οι παροχές απευθύνονται σε ανθρώπους που έχουν γνωρίσει από πρώτο χέρι την έννοια της χλιδής και της πολυτέλειας.

The Clubhouse (Buenos Aires, Αργεντινή )

Βρίσκεται σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της πρωτεύουσας της Αργεντινής, ενώ έχει γίνει γνωστό για την χαλαρή του ατμόσφαιρα αλλά και για τα exclusive dj sets των μεγαλύτερων ονομάτων της ηλεκτρονικής μουσικής, σήμερα. Σήματα κατατεθέντα του; Η μεγάλη πισίνα, γύρω από την οποία οργανώνονται συνήθως τα πριβέ πάρτι για τα μέλη, αλλά και οι πανύψηλοι, καλυμμένοι με κισσούς τοίχοι του φράκτη -ιδανικοί για να κρατήσουν μακριά τα περίεργα βλέμματα των περαστικών.

Soho House (West Hollywood, Los Angeles, ΗΠΑ)

Το βρίσκεις στη θρυλική Sunset Boulevard και περιλαμβάνει μπαρ (προφανώς), roof garden με πανοραμική θέα στην «πόλη των αγγέλων» και χωρητικότητας 50 θέσεων αίθουσα κινηματογραφικών προβολών (!).

Το μόνο πρόβλημα; Για να τα ανακαλύψεις όλα αυτά από πρώτο χέρι, εκτός από το «ρευστό» για το ταξίδι μέχρι το L.A. και την πληρωμή της συνδρομής, θα πρέπει να διαθέτεις και πολλή, μα πάρα πολλή υπομονή. Βλέπεις, η λίστα αναμονής για τα νέα, υποψήφια μέλη, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές ξεπερνά τα 3000 άτομα.

The South Kensington Club (Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο)

Μέχρι το 2014 εδώ στεγαζόταν το θρυλικό Harrington Club, ένας αληθινός «ναός» της ροκ τον οποίο, μάλιστα, είχε ιδρύσει ο κιθαρίστας των Rolling Stones, Ronnie Wood.

Έχοντας πλέον ανακαινισθεί πλήρως για τους «παραλήδες» της βρετανικής πρωτεύουσας, το South Kensington Club οφείλει τη φήμη όχι μόνο στο υψηλό κόστος συνδρομής αλλά στο σούπερ χλιδάτο λουτρό του (στο οποίο, μάλιστα, χρησιμοποιείται θαλασσινό νερό που εισάγεται από τη Σικελία), το γυμναστήριο με την γυάλινη οροφή αλλά και το εντυπωσιακό αίθριο.

Λαμβάνοντας λοιπόν όλα αυτά υπόψη, ιδού έξι πριβέ «μαγαζιά» που αξίζει να τιμήσεις όταν με το καλό κερδίσεις το Τζόκερ.

Capital Club (Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα)

Αποτελεί το αγαπημένο στέκι των μελών της βασιλικής οικογένειας αλλά και της επιχειρηματικής τάξης του μικρού, πάμπλουτου εμιράτου του Περσικού Κόλπου.

Σημεία αναφοράς εδώ δεν είναι άλλα από το cigar club, τα τέσσερα εστιατόρια και, φυσικά, το απίστευτο roof garden, με μοναδική θέα στο Burj Khalifa.

The Yellowstone Club (Montana, ΗΠΑ)

Βασική προϋπόθεση ώστε να γίνεις μέλος του εν λόγω πριβέ ski club, οι πίστες του οποίου σε έκταση ξεπερνούν τα 55.000 στρέμματα, είναι να έχεις στην κατοχή σου ένα μικρό, έστω, κομμάτι γης στην ευρύτερη περιοχή (με τις τιμές να ξεκινούν από τα «μόλις» 3,7 εκατομμύρια ευρώ, δεν το λες και ακριβώς εύκολο). Από εκεί και πέρα, αν καταφέρεις να ξεπεράσεις τον εν λόγω σκόπελο, καλό θα ήταν να ξέρεις ότι εγγραφή κοστίζει 280.000 ευρώ, ενώ η ετήσια συνδρομή κοστίζει κάτι λιγότερο από 34.000 ευρώ.

Διάβασε σχετικά: Νομίζεις ότι είσαι έτοιμος για σκι;

Τι παίρνεις σε αντάλλαγμα για όλα αυτά τα έξοδα; Ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις και δραστηριότητες του κλαμπ, χειμώνα και καλοκαίρι, αλλά και την ασφάλεια που σου προσφέρει το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας, το οποίο αποτελείται από πρώην πράκτορες της CIA.

Silencio (Παρίσι, Γαλλία)

Ιθύνων νους πίσω από την δημιουργία του πιο πριβέ από τα πριβέ κλαμπ της «Πόλης του Φωτός» δεν είναι άλλος από τον David Lynch, δημιουργό μεταξύ πολλών άλλων των εμβληματικών Twin Peaks, Mulholland Drive (από το οποίο προέρχεται και το όνομά) αλλά και των πιο… γευστικών donuts στην ιστορία της ζαχαροπλαστικής.
«Πρόκειται για έναν χώρο στον οποίο πραγματικά ελπίζω να έχω περάσει λίγη από την ατμόσφαιρα των ταινιών μου, την τρέλα των χαρακτήρων που εμφανίζονται σε αυτές αλλά και την ιδιατερότητα της μουσικής μου» αναφέρει ο μεγάλος δημιουργός.

gr.askmen.com

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: