Τα νέα των ομάδων της Superleague

Δημοσιεύματα της Βουλγαρίας έκαναν λόγο για συνομιλία του Μπερμπάτοφ με τον προπονητή της Πιρίν Νατσί Σενσόι κατά την διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Πιρίν όπου ο Βούλγαρος επιθετικός του ανακοίνωσε ότι βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση από την ενεργό δράση.

Άλλα δημοσιεύματα αυτή την φορά από την Ουκρανία έκαναν λόγο για συζήτηση του Μίχελ και του Ιβάν Σαββίδη με τον προπονητή της Ντνίπρο Μίρον Μάρκεβιτς, ο οποίος φέρεται να είναι ένας από τους στόχους του δικέφαλου του Βορρά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία της ομάδας από το καλοκαίρι.
Στον Ηρακλή συνεχίζεται η εκκαθάριση του ρόστερ καθώς μετά την απομάκρυνση των Περόνε και Ρομάνο παρελθόν από την ομάδα αναμένεται να αποτελέσουν και οι Πορτουλίδης, Λάζαρ, Μπουλούτ και Περνίς.
Στον Αστέρα Τρίπολης έχει ξεκινήσει ήδη ο μεταγραφικός σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Στάθη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, ενώ σειρά θα πάρει ο νεαρός τερματοφύλακας του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης.
Τέλος στον ΠΑΣ Γιάννενα όλοι περιμένουν τη παρέμβαση της UEFA για την αδειοδότηση του Πανιωνίου ώστε να πάρουν την θέση του στα ερχόμενα πλεί οφ. Οι παίκτες της ομάδας προπονούνται κανονικά και είναι όλοι στην διάθεση του Γιάννη Πετράκη αν τελικά η UEFA αποβάλει του κυανέρυθρους από το μίνι πρωτάθλημα.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: