Tα μεγαλύτερα σeξουαλικά ρεκόρ που έσπασαν σε όλο τον πλανήτη τη χρονιά που μας πέρασε (φωτό)

250 γυναίκες και 250 άνδρες βρέθηκαν σε μία αποθήκη στην Ιαπωνία, προκειμένου να συμμετάσχουν

στο μεγαλύτερο όργιο όλων των εποχών! Oι 500 αυτοί άνθρωποι το έκαναν, ενώ ένα συνεργείο κατέγραφε την τεράστια παρτούζα! Αν επιθυμείτε να δείτε τις επιδόσεις τους, μπορείτε να αγοράσετε το DVD!

Oι μακρύτερες τρίχες εφηβαίου

To πιο αξύριστο «γατάκι» του κόσμου το έχει, κατά κοινή ομολογία, η κυρία Manoni Vi από το Cape Town! Οι τρίχες του εφηβαίου της αγγίζουν τα 70cm καθώς δεν το έχει ξυρίσει ποτέ!

Περισσότεροι σeξουαλικοί σύντροφοι

Σε μία ήμέρα. Ναι, καλά καταλάβατε. Το ρεκόρ περισσότερων σeξουαλικών συντρόφων σε μία μέρα το κατέχει η κυρία Lisa Sparxxx, πopνoσταρ στο επάγγελμα, αμερικανικής καταγωγής, η οποία κατάφερε να κάνει σeξ με 919(!!!) άνδρες σε μία ημέρα, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Gangbang στην Πολωνία!

Η γηραιότερη πόρνη

Η Sheila Vogel-Coupe, είναι 85 ετών και χρεώνει 250 λίρες την ώρα. Η Βρεταννίδα γιαγιά άρχισε να πουλάει το κορμί της πριν  από πέντε χρόνια, όταν πέθανε ο δεύτερος σύζυγός της και παρά την ηλικία της δέχεται μέχρι και 10 πελάτες την εβδομάδα!

Ο μακρύτερος οργασμός

Το παγκόσμιο ρεκόρ οργασμού κατέχει μία άγνωστη γυναίκα από το μακρινό 1966! Λαμβάνοντας μέρος σε μία έρευνα, η γυναίκα είχε οργασμό ο οποίος διήρκεσε 43 δευτερόλεπτα και είχε 25 συσπάσεις!

athensmagazine.gr

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: