5 τρόποι για να πεις στον αγαπημένο σου πως θέλεις λίγο χώρο

Ακόμα και αν έχεις την πιο υγιή και όμορφη σχέση σίγουρα θα υπάρξει κάποια στιγμή στην πορεία της σχέσης σας που ο ένας από τους δύο ή και οι δύο θα θέλετε να έχετε λίγο χώρο και χρόνο ο ένας μακριά από τον άλλον. Αν νιώθεις αυτή τη στιγμή αυτή την ανάγκη τότε παρακάτω θα δεις πώς μπορείς να ανακοινώσεις στον αγαπημένο σου τις σκέψεις σου, ώστε να μην τον πληγώσεις.

#1. Πες του ανοιχτά πώς νιώθεις και για ποιον λόγο θέλεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο παραπάνω στον εαυτό σου. Είναι πολύ καλύτερο να αντιμετωπίσετε μαζί την αλήθεια παρά να νιώσει πως τον αποφεύγεις όλο και περισσότερο.

#2. Αν ο λόγος που θέλεις τον χώρο σου είναι επειδή νιώθεις πίεση καλό είναι να το συζητήσεις μαζί του ήρεμα χωρίς να υπάρξει τσακωμός και χωρίς να υπάρξουν κατηγορίες. Κανείς από τους δύο δεν φταίει για αυτό που είναι σαν . Οπότε καλό είναι να μην κατηγορείτε ο ένας τον άλλον για τα συναισθήματά του και για τον τρόπο που εκφράζεται.

#3. Μην το παρατραβήξεις με τον χρόνο που θα μείνεις μακριά του. Πάρε τον χρόνο και τον χώρο σου ανακάλυψε τι σου φταίει και επικοινώνησε μαζί του για να λύσετε μαζί το πρόβλημά σας.

#4. Πες του τα συναισθήματά σου και άφησέ τον να σκεφτεί όσο σκέφτεσαι και εσύ. Και στη συνέχεια άκουσέ τον προσεκτικά γιατί μπορεί και εκείνος να έχει συνειδητοποιήσει πολλά πράγματα το διάστημα που είστε μακριά ο ένας από τον άλλον.

#5. Διαβεβαιώστε τον αγαπημένο σας πως το γεγονός ότι ζητάτε χώρο δεν σημαίνει πως θέλετε να χωρίσετε. Αν όντως σκέφτεστε να χωρίσετε τότε ίσως θα πρέπει να είστε ειλικρινής μαζί του.

Sxeseis

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: