Τα αυτοκίνητα με τους νέους κινητήρες της Citroen στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015»

 

 

Σε λίγες ημέρες  ανοίγουν οι πύλες της  έκθεσης αυτοκινήτου στην Αθήνα (http://now24.gr/ennea-imeres-aftokinisi-sto-proin-ditiko-aerodromio/ ) και όπως είναι φυσικό  οι περισσότερες εισαγωγικές εταιρίες δήλωσαν παρόν  στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2015» που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 22 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας. Η ελληνική εταιρία που αντιπροσωπεύει τα γαλλικά αυτοκίνητα της Citroen στην Ελλάδα παραθέτει  ξεχωριστές παρουσίες, προηγμένες τεχνολογίες και νέους Euro 6 κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου. Η   CITRO Ë N   παρουσιάζει την αισιόδοξη πλευρά του κόσμου του αυτοκινήτου. Η δημιουργική τεχνολογία, κύριο χαρακτηριστικό της CITRO Ë N , επαναφέρει τη χαρά της μετακίνησης, προσφέροντας υψηλές επιδόσεις και οικονομία. Στο περίπτερο της Citro ë n δυναμικό παρόν θα δώσουν οι νέοι κινητήρες Euro 6 βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi που εξοπλίζουν πλέον όλη τη σειρά “ C ”, καθώς και όλα τα καινούργια μοντέλα.

Με το βραβείο καλύτερου κινητήρα για το 2015 στην κατηγορία του για τους κινητήρες βενζίνης “ PureTech ” και με περισσότερες από 100 πατέντες ευρεσιτεχνίας για τους κινητήρες πετρελαίου “ BlueHDi ”, οι νέοι Euro 6 κινητήρες της Citroen προσφέρουν τεχνολογία αιχμής, κορυφαίες επιδόσεις και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων.

Στο επίκεντρο της προσοχής θα βρεθούν τα βραβευμένα με τον τίτλο “ World Car Design of the Year 2015” του θεσμού “ World Car Awards ”, C 4 Cactus .

Όσοι βρεθείτε στην έκθεση μπορείτε να ενημερωθείτε από τους τεχνικούς της εταιρίες τα πάντα σχετικά με τις νέες  εκδόσεις C 1 Special Edition (2 Tone ), C 3 iStreet , καθώς και τ o νέο C 4. Ιδιαίτερη εντύπωση θα προκαλέσουν τα C 3 Picasso και Grand C 4 Picasso .  Επίσης θα έχετε  τη δυνατότητα να ανακαλύψετε  το Citro ë n My App σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο περίπτερο.

‘Όσοι θέλετε μπορείτε να κάνετε ακόμη Test Drive , με τα νέα C 1 Airscape 1.2 lt 82 HP PureTech , C 3 1.2 lt 82 HP PureTech , C 4 Cactus 1.6 lt 100 HP BlueHDi & C 4 1.2 lt 130 HP PureTech .

 

 

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: