Τα 8 δισ. που έχουν οι δικές σας προτάσεις δεν είναι λιτότητα; – Βορίδης

Τα 8 δισ. που έχουν οι δικές σας προτάσεις δεν είναι λιτότητα; – Βορίδης

Τα 8 δισ. που έχουν οι δικές σας προτάσεις δεν είναι λιτότητα;   Βορίδης

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, στην ομιλία του στη Βουλή, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο με στόχο να οδηγηθεί η χώρα εκτός Ευρώπης.

Τα 8 δισ. που έχουν οι δικές σας προτάσεις δεν είναι λιτότητα; Πώς νιώθετε; Ο πρωθυπουργός σας έχει εγκλωβιστεί, τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάκης Βορίδης και πρόσθεσε:

Να κάνουμε ένα δημοψήφισμα, μας αρέσουν οι πολιτικές λιτότητας ή δεν μας αρέσουν; Ο λαός θα πει ναι στην Ευρώπη, όχι στην κυβέρνηση. Το δημοψήφισμα έχει και έναν άλλο χαρακτήρα: Ναι ή όχι στην κυβέρνηση. Αν είναι ναι, ελπίζω την επόμενη ημέρα το πρωί, με τις παραιτήσεις σας εδώ. Εάν η απάντηση είναι ναι, τι θα σεβαστείτε; Προτάσεις που δεν πιστεύετε; Θα τις ψηφίσετε;

Εκτελείται εξαρχής ένα οργανωμένο σχέδιο, υπογράμμισε ο κ. Βορίδης και κατέληξε: Υπάρχει η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πραγματικότητα μας οδηγούν με μαθηματικό τρόπο σε μία ψήφο που νομίζουν ότι θα πραγματώσει το σχέδιο τους, να βρεθούμε εκτός Ευρώπης. Ο ελληνικός λαός σας πήρε χαμπάρι. Την Κυριακή θα δώσει την απάντησή του. Και η απάντησή του θα είναι ναι στην Ευρώπη, ναι στη Δημοκρατία, ναι στην Ελλάδα.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: