Τα 4 ζώδια που βλέπουν το φαγητό σαν ηδονή

 

Ταύρος

Το ζώδιο που όχι μόνο απολαμβάνει το φαγητό με όλες τις αισθήσεις του, αλλά θέλει να είναι και καλά ενημερωμένο. Μυρίζει, γεύεται και πάντα βρίσκει να κάνει ένα σχόλιο για αυτό που δοκιμάζει. Αν επισκεφθεί ένα εστιατόριο, θα διαβάσει προηγουμένως τις κριτικές και θα το ψάξει εξονυχιστικά. Αν παραγγείλουν κάτι που δεν αξίζει τον κόπο, το σκέφτονται για μέρες και τους κοστίζει (κυρίως ψυχολογικά).

Ζυγός

Αν και θέλει να έχει ένα πρόγραμμα και μία διατροφική ρουτίνα, δυσκολεύεται να το τηρήσει. Αυτό συμβαίνει γιατί ο Ζυγός λατρεύει τα σνακ και είναι λιχούδης και, αν ήταν στο χέρι του, θα έτρωγε δύο πρωινά και όχι βραδινό. Είναι ικανός να ετοιμάσει ένα λουκούλλειο και ιδιαίτερο δείπνο αλλά να φάει γλυκά λίγο πριν καθίσει στο τραπέζι.

Δες κι αυτό: Τα 4 ζώδια που χρειάζονται ένα διάλειμμα από τα social media στις

Λέων

Μην κάνεις ποτέ το λάθος να του προτείνεις να πάρετε φαλάφελ ή πίτσα στο χέρι. Η πρώτη του επιλογή είναι τα ακριβά και γκουρμέ εστιατόρια, ενώ δεν πρόκειται να κόψει την όρεξή του με πατατάκια ή κάτι ανάλογο. Αυτό που αγαπά περισσότερο, είναι να έχει υπέροχη παρέα για να μπορεί να μοιραστεί το ιδιαίτερο φαγητό και να ζήσει αξέχαστες γαστριμαργικές εμπειρίες.

Κριός

Έτσι όπως λατρεύει τα extreme sports, έτσι θέλει να παίρνει ρίσκα και στην κουζίνα. Είναι αυτό το ζώδιο που θα ταξιδέψει σε εξωτικούς προορισμούς και θα δοκιμάσει φίδια και κατσαρίδες. Γενικά, θα επιλέξει οτιδήποτε ικανοποιεί την περιέργειά του και ας έχει χάλια γεύση. Το προτιμούν εξάλλου, από το να φάνε τα ίδια και τα ίδια.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: