Τα 4 ζώδια που συγχωρούν (αλλά δεν ξεχνούν) την απιστία

 

Δίδυμοι

Μπορεί να είναι ελαφρώς τρελοί και διχασμένες προσωπικότητες, αλλά μπορεί να καταλάβουν κάποιον άνθρωπο και να του δώσουν πάσο, επειδή θεωρούν ότι κανένας δεν είναι τέλειος και όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος. Όπως καταλαβαίνεις, ο μόνος λόγος για τον οποίο συγχωρούν, είναι επειδή ξέρουν πώς είναι να έχεις «λερωμένη τη φωλιά σου».

Ζυγός

Άλλοι θα σπάσουν το σπίτι, άλλοι θα αποχωρήσουν με αξιοπρέπεια. Ο Ζυγός θα το δει σαν ένα τραγικό κομμάτι της ρομαντικής ιστορίας του και αυτό απλά θα κορυφώσει την ένταση με την οποία θέλει να βιώνει αυτό το συναίσθημα. Αν είσαι η μεγάλη του αγάπη, δε θα σε αφήσει να φύγεις, όσο και να παρακαλάς.

Δες κι αυτό: Απιστία: Οι συνθήκες και τα μέρη που «εμπνέουν» τους ανθρώπους ν’απατήσουν

Υδροχόος

Νομίζουν όλοι ότι πρόκειται για ένα αλλοπρόσαλλο ζώδιο (όντως, έτσι είναι) αλλά αυτό ισχύει μόνο σε κοινωνικό επίπεδο. Οι Υδροχόοι λειτουργούν πολύ πιο ψύχραιμα στις προσωπικές τους σχέσεις και δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν εύκολα ένα σύντροφο, που ταυτόχρονα είναι και φίλος τους. Δε γίνονται εύκολα επικριτικοί και δείχνουν κατανόηση σε τέτοιες περιπτώσεις. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι παθαίνουν κι αμνησία.

Ιχθύες

Δύσκολα θα αναστατώσεις αυτό το ζώδιο. Να φταίει που παίρνουν τη ζωή ανάλαφρα και έχουν αποδεχθεί ότι όλοι κάνουν βλακείες; Να αδιαφορούν πλήρως για εσένα οπότε δεν τους ενδιαφέρει και τι θα κάνεις; Να κάνουν τους άνετους ενώ ετοιμάζουν σχέδιο εξόντωσης; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: