Τα 3 ζώδια που σε αγαπούν άνευ όρων

 

Καρκίνος

Το πιο μητρικό ζώδιο έχει γεννηθεί για να σε περιβάλλει με αγάπη, στροφή και ταλκ. Είναι τόσο ευαίσθητος και ψυχοπονιάρης, που συνήθως παίρνει κάτω από τις φτερούγες του κάθε πληγωμένο πλάσμα (δίποδο ή τετράποδο). Σε αγαπά άνευ όρων, αλλά προσοχή. Δεν είναι θύμα. Αν νιώσει ότι τον εκμεταλλεύεσαι, θα πάρει την καρδιά και τα μπογαλάκια του και θα κατευθυνθεί προς άλλη παραλία.

Δες κι αυτό: Τα 3 ζώδια με τη μεγαλύτερη διαίσθηση

Τοξότης

Αν και μιλάμε για ένα αρκετά καχύποπτο και πεσιμιστικό ζώδιο, ο Τοξότης δε φοβάται να πάρει ρίσκα και να εκτεθεί, ακόμα κι αν πληγωθεί. Για εκείνον, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πολύ σημαντικές και δεν αντέχει τις μεσοβέζικες καταστάσεις. Ή θα σε αγαπάει με όλο του το είναι ή που θα σε αγνοήσει επιδεικτικά. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, καλό είναι να μην προδώσεις ποτέ την εμπιστοσύνη του.

Παρθένος

Εκπλήσσεσαι; Ο Παρθένος είναι ένα πολύ σταθερό ζώδιο που δυσκολεύεται να αποχωριστεί κάτι και να πάει σε κάτι άλλο, ακόμα και αν είναι καλύτερο για τον ίδιο. Νιώθει τόσο μεγάλη ανασφάλεια μήπως και χάσει τα κεκτημένα που θα σε συγχωρήσει ξανά και ξανά, μόνο και μόνο από συνήθεια ή βολή.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: