Τα 14 πιο τρελά εστιατόρια στον κόσμο

Όλοι μας έχουμε φάει κάποια στιγμή στη ζωή μας σε ένα ξεχωριστό μέρος,το οποίο έμεινε χαραγμένο στη μνήμη μας. Ένα εστιατόριο που είχε το κάτι διαφορετικό και δεν διαγράφτηκε ποτέ από τη μνήμη μας. Ωστόσο τα παρακάτω 15 εστιατόρια νικούν οποιοδήποτε εστιατόριο θεωρούσατε έως τώρα περίεργο.

Είστε έτοιμοι να φάτε σε ένα μέρος που δουλεύουν μόνο δίδυμοι ή που είναι ειδικά σχεδιασμένα για ”κανιβάλους”.

Eστιατόριο όπου τα βλέπεις όλα διπλά

Δεν χρειάζεται να έχεις δίδυμο αδερφό/ή αν θες να πας να φας στο Twin Star Diner στη Μόσχα. Όμως αν θες να δουλέψεις σε αυτό τότε είναι απαραίτητο να πας με τον δίδυμο αδερφό σου. Σεφ, μπάρμαν, σερβιτόροι όλοι δουλεύουν παρέα με τον δίδυμο αδερφό ή αδερφή τους.

Eστιατόριο που σου θυμίζει το μπάνιο σου

Το εστιατόριο ”Modern Toilet Restaurant” βρίσκεται στη Ταϊβάν και η διακόσμηση του είναι ξεχωριστή. Το φαγητό σερβίρεται σε μινιατούρα τουαλέτας ενώ και οι πελάτες κάθονται σε τουαλέτα. Παλαιότερα σέρβιρε μόνο παγωτό σοκολάτα ( για ευνόητους λόγους) αλλά πλέον έχει προσθέσει και άλλα πιάτα.

Ένα καφέ γεμάτο Barbie

Εστιατόριο γεμάτο γάτες

Στο Τόκιο υπάρχει ένα καφέ που θα πρέπει να θεωρείτε παράδεισος για όσους λατρεύουν τις γάτες. Στο Cat Cafe μπορείς να απολαύσεις το καφέ ή το γεύμα σου και τριγύρω να υπάρχουν πολλές γάτες. Μάλιστα αν πας το βράδυ μπορεί να πετύχεις και την στιγμή που ταΐζουν τις γάτες.

Φαγητό στον αέρα

Το Sky Restaurant υπήρξε για πρώτη φορά στο Βέλγιο αλλά η επιτυχία που γνώρισε μετέφερε την ιδέα και σε άλλες χώρε. Στο συγκεκριμένο εστιατόριο οι πελάτες δένονται σε καρέκλες και απολαμβάνουν το φαγητό τους 160 πόδια μακριά από το έδαφος, πάνω σε έναν γερανό.

viral

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: