Συνεργασία Mary Katrantzou-Victoria's Secret: Αυτή είναι η νέα σειρά εσωρούχων τους και πολύ μας αρέσει

 

Η νέα σειρά της Katrantzou θα παρουσιαστεί στο πολυαναμενόμενο show με τα αγγελάκια της . Επομένως, μαζί με τα πολύχρωμα φτερά και τα sexy εσώρουχα, θα δεις και τη νέα σειρά που προκύπτει από την συνεργασία της Katrantzou. Φυσικά τα χρώματα που αγαπά η Katrantzou θα τα δεις και στα εσώρουχα, ενώ δεν θα χάσουν την sexy εσάνς τους. Μεταξύ άλλων, θα παρουσιαστούν cozy πιτζάμες και sportive leggings. 

 

Η ίδια η Katrantzou, μιλώντας για τη συνεργασία σημείωσε ότι όλα τα εσώρουχα μπορούν να σταθούν άνετα και σαν κανονικά ρούχα. Έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα να συνδυαστούν σε ένα outfit. Επιπλέον, ως γυναίκα, η Katrantzou αντιλαμβάνεται τη σημασία που έχουν τα εσώρουχα, αφού λειτουργούν ως «ένα προστατευτικό στρώμα που έχει τη δυνατότητα να τονώσει την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας». Γι” αυτό έχει φροντίσει να είναι άνετα αλλά και όμορφα, να κάνουν την γυναίκα να αισθάνεται σίγουρη φορώντας τα.

«Ήθελα η συλλογή να είναι πολύχρωμη και δυνατή. Έχει σχεδιαστεί για να παροτρύνει τις γυναίκες να διασκεδάζουν με τα εσώρουχά τους και να νιώθουν ελεύθερες να εξερευνήσουν τα σχέδια και το χρώμα σαν να ήταν το δεύτερο δέρμα τους», σημειώνει η Ελληνίδα σχεδιάστρια, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε για το τι θα δούμε στο επερχόμενο Victoria’s Secret show.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/victoriassecret

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: