Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Κρούσμα κορωνοϊού σε δασκάλα δημοτικού

Η ανακοίνωση του Διευθυντή

Συναγερμός σήμανε σε Δημοτικό σχολείο της Περαίας Θεσσαλονίκης μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορωνοϊού σε δασκάλα.

Το τμήμα στο οποίο δίδασκε κλείνει από σήμερα και για 14 ημέρες. Σε έκτακτη ανακοίνωση ενημερώθηκαν οι γονείς του 3ου Δημοτικού Σχολείου της Περαίας, πως μετά τη διάγνωση θετικού κρούσματος σε δασκάλα, η τάξη που διδάσκει (Γ2) θα παραμείνει κλειστή για 14 μέρες και οι μαθητές στο σπίτι. Τα υπόλοιπα τμήματα θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση του Διευθυντή του σχολείου:

«ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΟΓΩ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΘΕΤΙΚΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ (COVID-19) ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ

Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από επικοινωνία του υπεύθυνου διαχείρισης κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19 του σχολείου μας με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολ. Θες/κης για το περιστατικό διάγνωσης, το βράδυ της Παρασκευής, θετικού κρούσματος εκπαιδευτικού του σχολείου μας, με εντολή της Διεύθυνσης, όπως προβλέπεται, οι μαθητές/τριες του συγκεκριμένου τμήματος (Γ2), θα πρέπει να μην προσέλθουν στο σχολείο, για 14 μέρες, από τη Δευτέρα 21/9/20 έως και την Παρασκευή 2/10/20, με οδηγίες για στενή παρακολούθηση της υγείας τους. Εάν κατά την διάρκεια της δεκατετραήμερης καραντίνας, κάποιο παιδί εμφανίσει συμπτώματα, τότε και μόνο τότε θα πρέπει να υποβληθεί σε εργαστηριακό έλεγχο. Πρόκειται να πραγματοποιηθεί άμεσα απολύμανση του σχολικού χώρου.

Επισημαίνεται πώς, όπως προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ, αναστέλλεται η λειτουργία μόνο του συγκεκριμένου τμήματος(Γ2). Τα υπόλοιπα τμήματα του σχολείου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης κατά της διασποράς του ιού, θα λειτουργούν κανονικά. Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην εκπαιδευτικό μας».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: