Συνάντηση Μάρδα με τον Πρέσβη της Τυνησίας στην Ελλάδα

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, κ. Δημήτρης Μάρδας, συναντήθηκε σήμερα, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Πρέσβη της Τυνησίας στην Ελλάδα, κ. Tarek Saadi.

Η συζήτηση, που διεξήχθη σε άριστο κλίμα, επικεντρώθηκε σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος με έμφαση στην περαιτέρω διεύρυνση και ενδυνάμωση της διμερούς συνεργασίας των δύο χωρών.

Οι συνομιλητές αναφέρθηκαν στις επικείμενες πολιτικές διαβουλεύσεις, οι οποίες θα δώσουν την ευκαιρία να γίνει μία αναλυτική επισκόπηση της πορείας των διμερών σχέσεων με άξονα, μεταξύ άλλων, την εμβάθυνση της οικονομικής συνεργασίας και την επέκτασή της σε ποικίλους τομείς όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός και οι μορφωτικές υποθέσεις.

Σε ό,τι αφορά την επιχειρηματική συνεργασία, ο κ. Υφυπουργός ανέφερε ότι οι τομείς προτεραιότητας για την ελληνική πλευρά είναι η διεύρυνση των εμπορικών συναλλαγών και η τουριστική συνεργασία, ενώ τόνισε τη δυναμική του ελληνικού κατασκευαστικού τομέα, ζητώντας από τον Πρέσβη ενημέρωση για το πρόγραμμα κατασκευαστικών έργων και έργων υποδομών στην Τυνησία.

typosthes.gr-Oikonomia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: