Συλλογή γυαλιών Polaroid 2015

Συλλογή γυαλιών Polaroid 2015

Συλλογή γυαλιών Polaroid 2015
Μια νεανική, δυναμική προσωπικότητα για αυτή τη νέα συλλογή γυαλιών που, χάρη στους πολωτικούς φακούς του οίκου, συνδυάζουν την απόλυτη προστασία των ματιών με τις τελευταίες τάσεις της μόδας: μια ευρεία γκάμα παιχνιδιάρικων μοτίβων δημιουργεί καινούργιους, εκπληκτικούς συνδυασμούς. Μια έκρηξη χρωμάτων που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία τέλειας όρασης, συνδυασμένη με μια φρέσκια, ζωηρή διάθεση.

ΕΚΛΕΚΤΙΚΟ ΜΟΤΙΒΟ – PLD 6009

Το κλασσικό ορθογώνιο σχήμα – η πιο hot τάση της περασμένης σεζόν – σε μια νέα εκδοχή του, με μια σύγχρονη νότα. Αυτό το καινούργιο μοντέλο, γεμάτο ενέργεια και προσωπικότητα, διατίθεται τώρα με τους καινούργιους φακούς της Polaroid, Ultra Light UltraSightTM.

Μια καλειδοσκοπική ποικιλία χρωμάτων, εμπνευσμένη από ό,τι πιο πρόσφατο κυκλοφορεί στις πασαρέλες, δημιουργεί ένα γοητευτικό παιχνίδι αντιθέσεων και προσθέτει λάμψη στο σκελετό και τους καθρεπτέ φακούς με μοτίβα παραλλαγής , λουλουδάτα μοτίβα , μοτίβα των αιθέρων , πουά μοτίβα , μοτίβα σε εφέ ξύλου , και διάφανα μοτίβα .

Συλλογή γυαλιών Polaroid 2015

Συλλογή γυαλιών Polaroid 2015

Οι συλλογές γυαλιών POLAROID παράγονται και διανέμονται από το Safilo Grοup

Οι πολωτικοί φακοί UltraSightTM της Polaroid είναι κατασκευασμένοι από εννέα λειτουργικά στοιχεία: ένα πολωτικό φίλτρο φωτός, το οποίο προστατεύεται από τέσσερις απορροφητές Υπεριώδους φωτός, δύο αντικραδασμικές στρώσεις και δύο στρώσεις ανθεκτικές στις γρατσουνιές. Αυτοί οι καινοτόμοι φακοί είναι το αποτέλεσμα της αποκλειστικής Τεχνολογίας ThermofusionTM , μια καινοτομία ποιότητας και τεχνολογίας που επιτρέπει στην Polaroid να δημιουργεί φακούς με τρόπο που προστατεύει πλήρως τον πολωτή, που βρίσκεται στον πυρήνα του φακού, προσφέροντας οπτικά ανώτερης ποιότητας. Για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες όλων των πελατών της, η Polaroid παρουσιάζει δύο συναρπαστικές εκδοχές των UltraSightTM φακών της, που θα διατίθενται στην αγορά το 2015: τα Ultra Light – έναν ελαφρύτερο και ποιο εύκαμπτο φακό – και τα High Quality, μια ανθεκτικότερη και πιο στιβαρή εκδοχή.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: