Συλλήψεις αναζητούμενων σε διάφορες περιοχές

Τέσσερις περιπτώσεις σε Πύργο, Πάτρα, Βόλο και Λάρισα εναντίον των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα

Αγνοούσαν την δικαιοσύνη γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τα εντάλματα με τα οποία αναζητούνταν ή τις σε βάρος τους καταδίκες, οι φυγόποινοι που συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της χώρας. Όμως, δεν τους αγνόησαν οι διωκτικές αρχές, που τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

*** Στον Πύργο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 28χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Ηλείας για υπόθεση ναρκωτικών.

*** Στην Πάτρα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας 21χρονος Έλληνας για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του για ληστεία από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών.

*** Στο Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 19χρονος Αλβανός για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα βίαιης προσαγωγής από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Βόλου για διακεκριμένες κλοπές και κλοπή.

*** Στα Τρίκαλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 41χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου για επικίνδυνη σωματική βλάβη με ποινή φυλάκισης επτά μηνών.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: