Συγκλονίζει o Nίκος Νικολόπουλος: Η Νίκη δεν μας είχε ανάγκη, εμείς την είχαμε

Τι αποκάλυψε για την απόφαση να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων – «Το σπίτι μας άδειασε», λέει ο ανεξάρτητος βουλευτής

Συγκλονίζει ο Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας για την απώλεια της κόρης του Νίκης, έναν μήνα μετά τον θάνατο της. «Η Νίκη μας έφυγε για τους ουρανούς», είπε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος και αναφέρθηκε στην καθημερινότητα στο σπίτι μετά την τραγική απώλεια.

«Ο τέταρτος ο Ανδρέας μας, είναι αυτός που θα κάνει παρέα στη σύζυγό μου, την Τασία σε ένα άδειο σπίτι. Εκεί που καθόμασταν σε ένα τραπέζι και τρώγαμε έξι εφτά άνθρωποι. Τα δύο μεγάλα μας έφυγαν για το πανεπιστήμιο. Η Νίκη μας έφυγε για τους ουρανούς!», είπε ο Νίκος Νικολόπουλος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο βουλευτής, τόνισε ότι μαζί με την σύζυγό του, Τασία, ανακάλυψαν ότι η Νίκη έπασχε από αυτισμό, όταν ήταν σε ηλικία 2 ετών. «Ήταν σπουδαία η Νίκη. Ήταν σπουδαία πραγματικά. Έδινα πολλά παραδείγματα για το πώς η ίδια σήκωνε τον δικό της σταυρό», είπε.

«Τρομάζω μήπως η απουσία της φέρει και την απουσία της ευλογίας του Θεού που βρισκόταν μέσα στο σπίτι μας. … Η Νίκη και πάλι είναι αυτή που μπορεί να δώσει σε εμάς πολλά πράγματα και όχι εμείς στη Νίκη. Δηλαδή έχουμε ανάγκη εμεις τη Νίκη. Είναι αρκετές οι ημέρες και οι φορές, μέσα σε αυτόν τον μήνα που μου λείπει το Νικάκι μου, που την έχω παρακαλέσει να μας βοηθήσει!Παρότι μου φαίνεται περίεργο να παρακαλάω το κοριτσάκι μου!.. Δεν μας είχε ανάγκη η Νίκη, εμείς την είχαμε ανάγκη!», είπε με τρεμάμενη φωνή ο Νίκος Νικολόπουλος.

Όσο για την απόφαση της οικογένειας να δωρίσουν τα όργανα της Νίκης, είπε: «Η δωρεά οργάνων ήταν μια σκέψη της γυναίκας μου, η οποία εκείνη τη στιγμή είχε την αυτοκυριαρχία της κι έτσι βγήκε μέσα από τα μητρικά της αισθήματα η απέραντη αγάπη. Αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη. Η Νίκη έμεινε μεταξύ ζωής και θανάτου περί τις 10 μέρες. Αυτό ήταν μια συζήτηση καθημερινή, μια συζήτηση που κάναμε με τα τρία μας παιδιά».

Πηγή: protothema.gr

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: