Συγκλονίζει ο Αλέξης Παπαχελάς για τον κορωνοϊό: “Είναι ένας πάρα πολύ ύπουλος ιός – Τον υποτίμησα” (βίντεο)

“Δεν αφορά μόνο τους ευάλωτους ή με προβλήματα υγείας. Αφορά όλους μας.”

Ο Αλέξης Παπαχελάς μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, ζητώντας από όλους προσοχή, καθώς όπως είπε ο ίδιος τον υποτίμησε.

«Προσέξτε. Μείνετε σπίτι. Πάρτε το σοβαρά. Δεν αφορά μόνο τους ευάλωτους ή με προβλήματα υγείας. Αφορά όλους μας. Όλοι είμαστε ανοιχτοί σε αυτήν την απειλή», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Αφού πέρασε και από την εντατική λόγω του Covid-19, είπε: «Βιώνουμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από όλους μας. Είναι ένας πάρα πολύ ύπουλος ιός. Εγώ τον υποτίμησα. Είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό κάτι πάρα πολύ βαρύ. Εγώ θέματα υγείας δεν είχα. Ξαφνικά βρέθηκα στην εντατική».

Από την εμπειρία του στο νοσοκομείο διαπίστωσε πόσα λίγα γνωρίζουν οι γιατροί για τον ιό. Έμαθαν κάποιες μέρες ότι «όσο πιο γερή κράση έχεις τόσο πιο επίμονος γίνεται ο ιός και σου επιτίθεται. Αυτό που κρατάω από αυτή την εμπειρία είναι οι άνθρωποι που στάθηκαν σε μένα, οι ήρωες πίσω από τις μάσκες», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι άνθρωποι που εργάζονται στον τομέα της υγείας χρειάζονται στήριξη από όλους εμάς και την πολιτεία, να αποκτήσουν τον εξοπλισμό που χρειάζονται γιατί η μάχη θα συνεχιστεί».

Ο ίδιος κατέληξε σχολιάζοντας πως αργήσαμε όλοι να καταλάβουμε τι συμβαίνει. «Όταν πρωτοεκδηλώθηκε στην Κίνα δεν το είχα πάρει σοβαρά σαν θέμα. Εκεί που άρχισα να τρομάζω ήταν με την Ιταλία».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης: Κορωνοϊός: Θετικός βρέθηκε ο Αλέξης Παπαχελάς

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: