Συγκλονίζει η επιβάτιδα του λεωφορείου που πήγε να πέσει στο γκρεμό – «Εντάξει πέθανες τώρα, τέλος, ό,τι έζησες έζησες»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της κοπέλας που παραλίγο να χάσει τη ζωή της, όταν κινδύνεψε να πέσει στο γκρεμό το λεωφορείο των ΚΤΕΛ στο οποίο επέβαινε.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, δήλωσε ότι μιλούσε με τον οδηγό στη διαδρομή και τίποτα δεν φέρεται να προμήνυσε την ανακοπή που θα πάθαινε στη συνέχεια, η οποία και τελικά στέρησε τη ζωή του.

«Σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή “Μαρία εντάξει εδώ πέθανες τώρα, τέλος, ό,τι έζησες έζησες”. Σκεφτόμουν και αυτό εκείνη τη στιγμή», είπε και πρόσθεσε ότι «μόλις βλέπω ότι εμείς πέφτουμε στον γκρεμό, ότι έφευγε το λεωφορείο, πήγα και ξάπλωσα ανάμεσα στο διάδρομο, για να κρατηθώ, δεν κατάλαβα για πιο λόγο το έκανα αυτό. Μόλις βλέπω ότι το λεωφορείο σταμάτησε, ότι βρήκε και ότι είμαι ακόμα ζωντανή, σηκώθηκα, πάτησα ότι κουμπιά βρήκα μπροστά μου. Ανοίγει η πόρτα, ευτυχώς που άνοιξε, παίρνω την τσάντα μου, το κινητό μου και πώς κατέβηκα, ένα θεός ξέρει».

Επίσης, είπε για τον οδηγό, πως «ο άνθρωπος ήταν μια χαρά, μιλάγαμε, ειδικά από το Τρόπαιο και μετά, μέχρι στο σημείο που φτάσαμε εκεί που έγινε και το ατύχημα, ο άνθρωπος ήταν μια χαρά».

«Όταν περάσαμε το Λευκοχώρι βασικά πριν φτάσουμε στα Λαγκάδια, κάτι πάτησε στη ρόδα του λεωφορείου και ακουγόταν από πίσω “τουκ τουκ”’ όπως πατάμε μία πέτρα, λογικά πέτρα θα ήταν. Κατέβηκε κάτω το είδε, ανέβηκε ο άνθρωπος, έκατσε στη θέση του, πιάνει το κινητό στα χέρια και ξεκινάει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

ΕΛΛΑΔΑΓκρεμοςλεωφορειο

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: