Συγκλόνισαν οι γονείς του Αλκη Καμπανού: Φτάνει πια, να σταματήσει το αίμα, στέλνουμε μήνυμα αγάπης

Κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και ο πατέρας την φωτογραφία του Αλκη, ο κ. Καμπανός όταν ρωτήθηκε τι πρέπει να αλλάξει στους συνδέσμους και στα γήπεδα απάντησε ως εξής: «Δεν είναι οι ομάδες είναι όλος ο κόσμος, ο κόσμος αποτελεί την ομάδα, για να αλλάξει θα πρέπει να αλλάξει η ψυχοσύνθεση. Αυτό που πρότεινα είναι οι δύο ομάδες, ο Αρης και ο ΠΑΟΚ, να κάνουν έναν αγώνα μαζί συμφιλιωμένοι όλοι οι οπαδοί, οι παίκτες και οι δύο πρόεδροι και στο τέλος να χειροκροτήσουν και τις δύο ομάδες άσχετα ποιος θα κερδίσει και ποιος θα χάσει. Εμείς στέλνουμε ένα μήνυμα αγάπης προς όλες τις κατευθύνσεις», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Αλκη Καμπανού.

Μητέρα Αλκη Καμπανού: Φτάνει πια, να είναι ο Αλκης ο τελευταίος

«Φτάνει πια, να κλείσει να σταματήσει αυτός ο κύκλος αίματος, να σταματήσει, φτάνει πια να είναι ο Αλκης ο τελευταίος», είπε από την πλευρά της η μητέρα του 19χρονου.

Και συνέχισε ο πατέρας του Αλκη λέγοντας ότι ήταν ένα τόσο αξιολάτρευτο παιδί και ότι αν μπορούσε να μιλήσει τώρα θα έστελνε αγάπη. «Ηταν ένα εξαίρετο παιδί και ήξερε να αγαπά τους πάντες», προσέθεσε.

Comments

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: