Συγκινητικό!! Ορφανός ρινόκερος προσπαθεί να αγκαλιάσει αυτοκίνητο για μητέρα!! (Pics)

Συγκινητικό!! Ορφανός ρινόκερος προσπαθεί να αγκαλιάσει αυτοκίνητο… για μητέρα!! (Pics)

Συγκινητικό!! Ορφανός ρινόκερος προσπαθεί να αγκαλιάσει αυτοκίνητο για μητέρα!! (Pics)

Όπως αναφέρει η Daily Mail ο μικρός ρινόκερος έμεινε ορφανός αφού κυνηγοί σκότωσαν τη μητέρα του στο Εθνικό Πάρκο της Ανατολικής Αφρικής. Όταν αντικρύζει ένα μεγάλο γκρι τζιπ καταλήγει να τρίβεται πάνω του ευελπιστώντας ότι είναι η χαμένη μητέρα του.Συγκινητικό!! Ορφανός ρινόκερος προσπαθεί να αγκαλιάσει αυτοκίνητο για μητέρα!! (Pics)

Ο μικρός ρινόκερος ευτυχώς μεταφέρθηκε σε Κέντρο προστασίας προκειμένου να επιζήσει. Οι κτηνίατροι τον νάρκωσαν για να τον μεταφέρουν αλλά ένα απρόοπτο έκανε τους πάντες να παγώσουν.Συγκινητικό!! Ορφανός ρινόκερος προσπαθεί να αγκαλιάσει αυτοκίνητο για μητέρα!! (Pics)

Ο μικρός ρινόκερος σταμάτησε να αναπνέει οπότε το ελικόπτερο που τον μετέφερε έκανε αναγκαστική προσγείωση προκειμένου να αρχίσει η προσπάθεια ανάνηψης.Συγκινητικό!! Ορφανός ρινόκερος προσπαθεί να αγκαλιάσει αυτοκίνητο για μητέρα!! (Pics)

Το συνεργείο ξέσπασε σε κλάμματα όταν ο ρινόκερος άρχισε και πάλι να αναπνέει και τώρα πλέον βρίσκεται στο νέο του σπίτι όπου θα έχει όση φροντίδα χρειάζεται μέχρι να ενηλικιωθεί και να απελευθερωθεί και πάλι.

 

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: