Σχέση με μεγαλύτερο: Να τα παρατήσω όλα και να μείνω μαζί του;

Είμαι με ένα παιδί 3 χρόνια μεγαλύτερό μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένη από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα. Το ίδιο και αυτός. Το πρόβλημά μου είναι η απόσταση.

Εγώ μένω σε μεγάλη πόλη και εκείνος σε χωριό περίπου 2 ώρες. Βρισκόμαστε μόνο ΣΚ. Το θέμα είναι ότι αυτός έχει πολύ καλή δουλειά με καλά λεφτά και δεν την αφήνει με τίποτα. Μου το ξεκαθάρισε.

Να πάω να μείνω εκεί;

Άρα πρέπει να πάω να μείνω εγώ εκεί και εγώ έχω τη δουλειά μου. Αν και δεν είναι τόσο καλά τα λεφτά. Αλλά με προβληματίζει η ζωή στο χωριό. Ευκαιρίες εργασίες δεν υπάρχουν πολλές και γενικά η ζωή είναι πολύ ήσυχη.

Μόνο καλοκαίρι έχει πολύ κόσμο. Τον αγαπάω όμως και ξέρω ότι δεν θα βρω κάτι καλύτερο στην πόλη μου. Τι να κάνω; Όλοι μου λένε να πάω να μείνω εκεί. Εσείς τι λέτε;

Στο ερώτημα απαντά o Ψυχοθεραπευτής και Σύμβουλος Ψυχικής υγείας Νίκος Βαμβακάρης

Αγαπητή αναγνώστρια,

Όλες οι επιλογές στη ζωή μας έχουν ένα τίμημα, πολλές από τις αποφάσεις που λαμβάνουμε έχουν συν και πλην. Θα πρέπει με προσοχή να μελετήσετε όποια απόφαση και αν πάρετε.

Θα ήταν καλό να μιλήσετε ανοιχτά με τον σύντροφό σας ώστε να σας βοηθήσει και εκείνος να πάρετε μία απόφαση. Δεν είναι μία εύκολη υπόθεση αλλά σίγουρα μπορείτε να βρείτε τον τρόπο που ταιριάζει σε εσάς καθώς και στις προτεραιότητες σας.

Νίκος Βαμβακάρης
Ψυχοθεραπευτής και Σύμβουλος Ψυχικής υγείας
Υψηλάντου 172, T.K. 18535, Πειραιάς
τηλ: 210-4296363

Πίεση στη σχέση: Όταν η σύντροφος θέλει γάμο και οικογένεια

Μου έταζε γάμο και τώρα εξαφανίστηκε αλλά τον αγαπάω…

Τσακωθήκαμε, νευρίασε και με μπλόκαρε: Τι σημαίνει αυτή η κίνηση;

Δεν έχω καλή διάθεση, δουλεύω συνέχεια, έχασα το χαμόγελό μου: Γιατί;

Μπορώ να κρατήσω φιλικές σχέσεις με πρώην μου;

Σχέση από απόσταση: Ο φόβος ότι δεν θα τα καταφέρετε

sxeseis-teen

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: