Survivor – Spοiler: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και τα δάκρυα του Τριαντάφυλλου – «Για να δυναμώσει η ομάδα πρέπει να φύγω» (trailer)

Απόψε θα δούμε στο Survivor το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έδωσε πληροφορίες, μέσω Twitter, σχετικά με τη νικήτρια ομάδα και τους υποψήφιους που θα προκύψουν. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος.

Σύμφωνα με τον Μισθοφόρο, η Κόκκινη ομάδα χάνει και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Εκτός από τον Τριαντάφυλλο, οι άλλοι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Το trailer, που κυκλοφόρησε, δείχνει τη Μπλε ομάδα να συγκεντρώνεται – μετά από κάλεσμα του James -, εκτός από τη Μαριαλένα, με τον παίκτη να αναφέρει: «Δεν φωνάξαμε τη Μαριαλένα γιατί θα τα πει όλα στον Σάκη».
Στο συμβούλιο ο Τριαντάφυλλος συγκινείται, τονίζοντας ότι θέλει να βοηθάει την ομάδα του στα αγωνίσματα, αλλά δεν μπορεί, καθώς είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία. «Για να δυναμώσει η ομάδα πρέπει να φύγω», λέει ο τραγουδιστής.
Δείτε το  trailer.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: