Survivor: «Η Ειρήνη προσπαθεί με νύχια και με δόντια να φύγει για τους Μαχητές…» (videos)

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, το χθεσινό επεισόδιο καθήλωσε και πάλι τους τηλεθεατές αφού έστω και για ένα λεπτό το παρακολούθησαν 2.361.270 άτομα, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 61,5%, ενώ έφτασε μέχρι και 74,9% όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 45%.

Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης θ’ ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από την ομάδα των «Μαχητών». Ο Πάνος Αργιανίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι οι τρεις προτεινόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. 
Στο trailer για το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε τον Στέλιο Χανταμπάκη να υποκύπτει σε απίστευτο «φάουλ» εναντίον της Ειρήνης Παπαδοπούλου…
 
Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δείχνει να έχει αποκοπεί από τους υπόλοιπους συμπαίκτες της. Τι μέλλει γενέσθαι με την πορεία της μέσα στο Survivor;

«Διαρροές εδώ και πάρα πολύ καιρό έλεγαν ότι δεν θα φύγει μόνο ένας από τους Μαχητές αλλά θα είναι δύο οι παίκτες. Η Ειρήνη είναι χάλια ψυχολογικά αλλά όπως βλέπετε κι εσείς προσπαθεί με νύχια και με δόντια να φύγει για τους Μαχητές. Δικές μας πληροφορίες λένε – και σας το λέμε πάντα με κάθε επιφύλαξη – ότι οι Διάσημοι, σε μια επόμενη ψηφοφορία, το άτομο που θα στείλουν στους Μαχητές θα είναι η Ειρήνη, με την πρόφαση ότι η ίδια το θέλει. Το λέμε με κάθε επιφύλαξη διότι υπάρχει και μία εκκρεμότητα με το τι θα κάνει ο Μάριος (Ιωαννίδης)» είπε σήμερα η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «La Biri Biri».

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: