Survivor 2021 – Αλέξης Παππάς: Οι πρώτες δηλώσεις – φαβορί είναι ο Ηλίας [Βίντεο]

Το «Love it» φιλοξένησε τις πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Παππά μετά από την αποχώρησή του από το «Survivor 2021».

Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του «Survivor 2021» που, μαζί με τον Τριαντάφυλλο, συγκέντρωσε επάνω του τα βλέμματα των θεατών, επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε στον φακό του «Love it».

Στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά το παιχνίδι, ο Αλέξης Παππάς μίλησε για την έκπληξη που ένιωσε όταν άκουσε το όνομά του, την αρχή της κόντρας του με τον Τζέιμς, τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Τριαντάφυλλο και αποκάλυψε ποιος είναι κατά τη γνώμη του το φαβορί για τον τελικό.

«Περίμενα πως θα μείνω. Οι πιθανότητες να φύγω ήταν στο μυαλό μου απειροελάχιστες και είχα αφήσει και κάποια υπονοούμενα για το ποιος θα πάει το Πάσχα σπίτι του να φάει το αρνί. Τελικά ήμουν εγώ. Τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας είχαν πολλούς λόγους που ήθελαν να φύγω. Δε ξέρω τι έγινε μόλις έφτασαν στις καλύβες. Σίγουρα θα υπήρχε πάρτι μεγάλο» ήταν το σχόλιο του Αλέξη Παππά για όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες πριν από την αποχώρησή του από το «Survivor 2021».

Και εξήγησε τι ήταν αυτό που τροφοδότησε την έχθρα του προς τον Τζέιμς Καφετζή.

«Ήταν περισσότερο κίνητρο για μένα τον τελευταίο καιρό να φέρω τον Τζέιμς σε μια προσωπική μονομαχία, παρά να φτάσω στον τελικό. Αν έφευγε ο Τζέιμς τότε ήταν σίγουρος ο τελικός. Αν έφευγα εγώ, τότε έφτασα τα πράγματα στο πικ.

»Όλα ξεκίνησαν τότε που ο Νίκος ζητούσε επίμονα σε ένα παιχνίδι, να ζητήσουμε φάουλ. Έριξε μερικά μπινελίκια. Ο Τζέιμς του είπε πως δεν έγινε τίποτα και τα πήρε στο κρανίο. Έριξε μπινελίκια στην ομάδα. Αυτό εμένα με ενόχλησε. Εγώ του είπα πώς να το αφήσουμε και να το πάρει πίσω.

»Όταν γυρίσαμε στην παραλία ήταν λες και του είχα βάλει το μαχαίρι στον λαιμό. Εκεί ξεκίνησε μια διαμάχη. Ο Τζέιμς υποστήριζε τα λόγια μου, αλλά μετά από μερικές ώρες ήταν 100% στο πλευρό του Νίκου.

»Τα πήρα στο κρανίο. Εκείνη τη μέρα εκνευρίστηκα πολύ και είπα στον Κρις να πάμε στο δάσος να βρούμε τρόφιμα. Επιστρέψαμε από το δάσος με γεμάτα στομάχια, την ώρα που οι άλλοι πεινούσαν. Ξέσπασε μεγάλος θυμός από τον Τζέιμς. Δεν ισχύει πως παίξαμε ξύλο με σεκιουριτά. Αν ίσχυε ,θα είχαμε αποβληθεί. Τότε μου γεννήθηκε η επιθυμία να σπάσω αυτό το τρίο».

Όμως, μετά από την αναχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο, όλα είναι «περασμένα ξεχασμένα».

«Στην αρχή της αντιπαράθεσης μου με τον Τζέιμς, του ξεκαθάρισα πως δεν τον μισώ και ό,τι γίνει στον Άγιο Δομίνικο μένει εδώ. Δεν το παίρνω μαζί μου».

Όσο για την εικόνα που σχημάτισε το τηλεοπτικό κοινό για τον ίδιο, ο Αλέξης Παππάς παραδέχεται πως με τον τρόπο του το παράκανε.

«Το μήνυμα που πήρα με την αποχώρησή μου ήταν πως είχε παραγίνει το θέμα ανάμεσα σε εμένα και τον Τζέιμς. Είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο. Βαριόμουν να αναφέρω το όνομα Τζέιμς. Εγώ έχω ένα τρόπο να μεταφέρω την αλήθεια και να κόβει λίγο τα γόνατα.

»Το όνομά μου έπαιξε πάρα πολλές και στα μυαλά τους και στο στόμα τους, την ώρα που κοιμόντουσαν. Πολλές φορές ήμουν πιο καυστικός από θα περίμενε κάποιος. Περίμενα πάντα να κάνει κάποιος τη λάθος κίνηση. Όταν το έκανε, θα το χρησιμοποιούσα κάποια στιγμή εναντίον του. Πάντα ήμουν ψύχραιμος».

Για τη σχέση του με την Ελευθερία Ελευθερίου, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε δεν υπήρξε ποτέ κάτι παραπάνω μεταξύ τους.

«Η Ελευθερία δε μου είπε ποτέ “τελείωσε τον Τζέιμς”. Ή, αν μου είπε, δεν τον άκουσα. Με την Ελευθερία δεν γνωριζόμασταν από έξω. Μου φαινόταν περίεργο που με έλεγε αγάπη μου».

Όμως ο Τριαντάφυλλος κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του.

«Ο Τριαντάφυλλος είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν μπορείς να μην τον αγαπήσεις. Ο Τριαντάφυλλος έχει κουραστεί. Περισσότερο θέλει να φύγει, παρά να μείνει».

Και η πρόβλεψή του για το φαβορί;

«Ο Ηλίας έχει περισσότερες πιθανότητες για να είναι ο νικητής».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του Αλέξη Παππά:

Πηγή: ieidiseis.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: