Survivor 2017: Αυτή Είναι η Εκδίκηση του Σπαλιάρα στην Κλίκα του Χανταμπάκη! (Vid)

Όταν μπήκε στο Survivor ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν κάτι σαν μασκότ του παιχνιδιού. Ο κόσμος έκανε πλάκα μαζί του, μη μπορώντας να ξεχάσει την περίφημη δήλωσή του για τις 4000 γυναίκες, ενώ και οι συμπαίκτες του τον αντιμετώπιζαν σαν τον αγαθό γίγαντα της ομάδας των διασήμων… Από τότε μπήκε πάρα πολύ ν…

Όταν μπήκε στο Survivor ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν κάτι σαν μασκότ του παιχνιδιού. Ο κόσμος έκανε πλάκα μαζί του, μη μπορώντας να ξεχάσει την περίφημη δήλωσή του για τις 4000 γυναίκες, ενώ και οι συμπαίκτες του τον αντιμετώπιζαν σαν τον αγαθό γίγαντα της ομάδας των διασήμων…

Από τότε μπήκε πάρα πολύ νερό στ’ αυλάκι.

Το συνεχές μπούλινγκ της γνωστής παρέας έκανε τον Σπαλιάρα συμπαθή στα μάτια όλων ενώ και η αφοπλιστική ειλικρίνειά του, του έδινε πόντους και τον έφερνε στις πρώτες θέσεις δημοφιλίας.

Δεν είναι υπερβολή αν πούμε ότι ο Σπαλιάρας έχει καταφέρει πλέον να εκτοπίσει ακόμα και τον Ντάνο και να είναι μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τα δυο πιο αγαπητά πρόσωπα στο Survivor.

Το κερασάκι στην τούρτα της συμπάθειας ήταν η αποκάλυψη των διασήμων ότι τον έδιωξαν επειδή έκανε το έγκλημα να…ουρήσει κοντά στην καλύβα τους.

Ο Χανταμπάκης πέτυχε τον στόχο του να τον στείλει στους μαχητές, όμως ο «Σπαλ» δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Κατάφερε να εκδικηθεί για λογαριασμό όχι μόνο του ίδιου, αλλά και της Παπαδόπούλου, τον αρχηγό της παρέας που έδιωξε εκείνον και έκανε μπούλινγκ στην Ειρήνη.

Γιατί με τον Σπαλιάρα και το υγρό του πυρ δεν παίζεις. Με τον Σπαλιάρα.


asteia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: