Summer in the city…

Τι κι αν το καλοκαίρι σε βρήκε στην πόλη; Τι κι αν κανόνισες να φύγεις Σεπτέμβριο για διακοπές και τον Αύγουστο θα είσαι στην ζεστή πρωτεύουσα! Το στυλ παραμένει στυλ όση ζέστη κι αν κάνει!

Εφοδιάσου με δροσερό νεράκι και επίλεξε υφάσματα δροσερά και αέρινα! Μην φορτώνεις το σώμα σου με μανίκια και κολλητά στενά παντελόνια. Άσε το σώμα να αναπνεύσει!

Summer in the city...
Οι πιο άνετες παντελόνες είναι μία  πολύ στιλάτη λύση! Συνδύασέ το με ένα τοπ με τιραντάκι και απόλαυσε τις βόλτες σου!

Αγαπάμε τα καπέλα! Επίλεξε ένα ψάθινο -στυλ Πάναμα- και φόρεσέ το με τα πάντα! Και θα σε προστατεύει από τον ήλιο και θα δώσει στο ντύσιμό σου την απόλυτη καλοκαιρινή πινελιά που θες!

Summer in the city...

Τα άνετα βαμβακερά ή λινά σορτσάκια (ζιπ-κιλότ), θα σε βγάλουν πολλές φορές από τη δύσκολη απόφαση του -τι να βάλω τις ζεστές μέρες στην πόλη-! Με ένα τοπ, ή φανελάκι είσαι έτοιμη και δροσερή για να περπατήσεις στη ζεστή Αθήνα!

Summer in the city...

Τα φορέματα είναι η τέλεια λύση ειδικά αν προκύψει κάποιο επαγγελματικό ραντεβού. Για να αποφύγεις το σακάκι και το στενό παντελόνι, ένα απλό φόρεμα θα σε σώσει!

Summer in the city...

Όσο για τα αξεσουάρ, μπορείς να επιλέξεις εσύ το στυλ που σου ταιριάζει αλλά ένα μην το ξεχνάς ποτέ: η βεντάλια είναι σικ, σε δροσίζει και ταιριάζει με όλα!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: