Αυτά είναι τα μαχητικά Su-34 & Su-25 ,Su-24 της Ρωσίας που επιχειρούν στη Συρία!

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας  αποκάλυψε ότι η Αεροπορική  δύναμη της Ρωσίας που επιχειρεί  στη Συρία αποτελείται αποκλειστικά από Sukhoi πολεμικά αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένου και του πανίσχυρου Su-34, αλλά και  Su-25 ,Su-24 Mε εντυπωσιακά αποτελέσματα  κατά του Ισλαμικού Κράτους .

Sukhoi Su-34 (Fullback)

Su-34 © Maksim Blinov / RIA Novosti

Το Su-34 είναι ένας μαχητής  της  αερομαχίας και το πιο σύγχρονο αεροσκάφος  που παίρνουν μέρος στην επιχείρηση της Ρωσίας ενάντια στο ισλαμικό κράτος στη Συρία.
Η ανάπτυξή του ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’80 ως υποκατάστατο για το Su-24, με την Πολεμική Αεροπορία  να  παίρνει την την πρώτη σειρά των νέων πολεμικά αεροσκάφη το 2006.

Η δράση του  έχει σχεδιαστεί για την υπερηχητική διείσδυση των εχθρικών εναέριου χώρου σε επίπεδο κορυφής του δέντρου και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες και σε συνθήκες μάχης.

Το διμελές Strike Fighter  (πιλοτήριο)  αναφέρεται ως «ένα ιπτάμενο θωρακισμένο» οφείλεται σε ένα θωρακισμένο πιλοτήριο  με  αποτελεσματική αντιπαράθεση όπλα, τα οποία του επιτρέπουν όχι μόνο να επιβιώσει κατά των θραυσμάτων των πυραύλων, αλλά ακόμη και απευθείας χτυπήματα από τα φορητά όπλα οποιοδήποτε διαμετρήματος

Sukhoi Su-24M

Su-24m βομβαρδιστικό © Igor Zarembo / RIA Novosti

Το Su-24 είναι ένα τακτικό βομβαρδιστικό γραφτό να πετάξει κάτω από το ραντάρ και να χτυπήσει στόχους εδάφους από τα χαμηλά υψόμετρα. Η Αεροπορία  ήθελε ένα αεροπλάνο που να να έχει σύντομη απογείωση και  προσγείωση  με δυνατότητες, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρά αεροδρόμια.

Ένα αρχικό πρωτότυπο είχε τέσσερις στροβιλοκινητήρες που συμπληρώνονται δύο κύριες μηχανές κατά τη διάρκεια της απογείωσης. Το καθεστώς, ωστόσο, αποδείχθηκε ότι είναι πολύ αναποτελεσματική, έτσι ώστε σχεδιαστές έδωσε άλλαξαν τα τα φτερά μεταβλητής!

Το αεροπλάνο εισήλθε για πρώτη φορά την υπηρεσία στις αρχές του 1970. Μια δεκαετία αργότερα η καλύτερη παραλλαγή που ονομάζεται Su-24M με ένα διαφορετικό ραντάρ και του εξοπλισμού που απαιτείται για τη στόχευση πιο ακριβή όπλα εισήχθη. Αυτό το μοντέλο είναι η ραχοκοκαλιά της τακτικής Αεροπορίας και με το βομβαρδιστικό της Ρωσίας. Sukhoi  να συνεχίζει την αναβάθμιση του αεροσκάφους.

Sukhoi Su-25 (Frogfoot)

Su-25 αεροσκάφη επίθεσης © Βλαντιμίρ Astapkovich / RIA Novosti

Su-25 είναι ένα άλλο Ρωσικό  Πολεμικό  αεροσκάφος  που καθιερώθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Η δράση του  έχει σχεδιαστεί για τη στενή εναέρια υποστήριξη  και έχει σχεδιαστεί  να βοηθήσει άμεσα  τις επίγειες δυνάμεις να αντιμετωπίσουν τον εχθρό.

Οι τελικές φάσεις των δοκιμών του περιλαμβάνονται αποστολές πραγματική μάχη στο Αφγανιστάν. Αυτό το «βάπτισμα του πυρός» αποδείχθηκε πολύ χρήσιμο, ως ανάδραση από το στρατιωτικό χρησιμοποιήθηκε για την αύξηση της επιβίωσης του αεροσκάφους, το οποίο ήταν ήδη πολύ υψηλό, όπως υπαγορεύεται από τον σκοπό της. Μέχρι τη στιγμή που το σχέδιο ολοκληρώθηκε, το Su-25 είχε επτά χρόνια συνεχούς  παραγωγής .

Μια παραλλαγή του αεροπλάνου που ονομάζεται Su-25UT έγινε για το ρωσικό ναυτικό. Ένας , Su-25T, είναι ένας  τεθωρακισμένος -δολοφόνος. Ο σημερινός στόλος των περίπου 200 Su-25s υφίσταται  αναβάθμιση στο πιο προηγμένο τροποποίηση Su-25τμ.


Πηγή:veteranos.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: