Στον Μαυρίκο ανήκει η σορός, σύμφωνα και με το τεστ DNA

Ταυτοποιήθηκε πως η σορός του απανθρακωμένου οδηγού της Porsche Cayenne ανήκει στον εκδότης της «Ακρόπολης» Παναγιώτη Μαυρίκο. 

Η ιατροδικαστική υπηρεσία θα ενημερώσει τους αξιωματικούς της Αστυνομίας που ασχολούνται με την υπόθεση ότι υπήρξε ταυτοποίηση του DNA του εκδότη Π. Μαυρίκου με την σορό που απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό το μεσημέρι της Πέμπτης.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Πέμπτη, η σύζυγος του Π. Μαυρίκου αναγνώρισε τα τιμαλφή που φόραγε ο άντρας της.

Όπως ανέφερε, νωρίτερα, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αρμόδιος αξιωματικός, όλα τα ενδεχόμενα για το συμβάν παραμένουν ανοιχτά.

Στην ΕΛΑΣ δεν θεωρούν απίθανη την εκδοχή του δυστυχήματος. Τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι πως οι πυροτεχνουργοί και οι ειδικοί της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, δεν βρήκαν ίχνη μηχανισμού, ή άλλο στοιχείο στο αυτοκίνητο και στο σημείο του τραγικού συμβάντος, που να οδηγεί στο συμπέρασμα της δολιοφθοράς.

Αναπάντητο είναι το ερώτημα αν συνέβη κάτι στον οδηγό και γι” αυτό δεν είχε καλά αντανακλαστικά τη δεδομένη στιγμή.

Το αυτοκίνητο εξετάζεται από πραγματογνώμονες, για να διαπιστωθεί αν υπήρξε οποιοδήποτε μηχανικό πρόβλημα και κυρίως τι προκάλεσε την ανάφλεξη και σε ποιο σημείο.

Ο δικηγόρος του εκδότη, Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του το πρωί σε τηλεοπτικές εκπομπές, είπε ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος διατηρούσε σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο, καθώς το χρησιμοποιούσε κυρίως η σύζυγός του. Είπε ακόμη ότι το όχημα είχε πολύ εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας και ήταν μηχανικά ελεγμένο. Όπως είπε ο κ. Κούγιας, επρόκειτο να υποβληθεί μήνυση κατ” αγνώστων, προκειμένου να μπορέσει η οικογένεια να ορίσει πραγματογνώμονες και τεχνικούς συμβούλους.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: