Στο show του Oίκου Valentino δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από τα Levi’s jeans του

Το ιταλικό Fashion House συνεργάστηκε με το γνωστό denim brand και δημιούργησε τα πιο κομψά τζιν παντελόνια για τη σεζόν S/S 2021.

Πριν από δύο ημέρες ο Οίκος Valentino παρουσίασε, με ελάχιστους καλεσμένους, το fashion show του για τη σεζόν S/S 2021, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, το Fashion House, έφυγε από την «στέγη» της Paris Fashion Week και ξαναγύρισε στις ρίζες του brand. Σε μία κίνηση συμβολική, αλλά που έκλεινε μέσα της και το όραμα του Καλλιτεχνικού Διευθυντή για το σχεδιαστικό μέλλον του Valentino, o Pierpaolo Piccioli διάλεξε έναν βιομηχανικό χώρο στο Μιλάνο, το πρώην εργοστάσιο μεταλλουργίας «Fonderie Macchi».
Στο show του Oίκου Valentino δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από τα Levis jeans του
Η νέα συλλογή του Οίκου συνδυάζει street στοιχεία με το χαρακτηριστικό glam DNA του Valentino και είναι άκρως προσαρμοσμένη στη νέα, μετά COVID-19, πραγματικότητα. Όπως θα δεις και στο video τα ρούχα είναι θηλυκά και ρέουν πάνω στο σώμα, ορίζοντας το office style ξανά από την αρχή. Η πολυτέλεια δεν «φωνάζει» αλλά παρουσιάζεται κεκαλυμμένα με σοφιστικέ τρόπο, μέσα από tops με βολάν και αέρινα φορέματα με cut outs.
Ένα από τα στοιχεία που δείχνουν σαφώς τον νέο, πιο urban προσανατολισμό του ιταλικού Fashion House, είναι η συνεργασία με το πιο γνωστό denim brand του κόσμου, την Levi’s.
Στο show του Oίκου Valentino δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από τα Levis jeans του
Aνάμεσα στα σακάκια με laser-cuts, στα δαντελένια, mini φορέματα και στις φλούο φούστες, περπάτησαν στο catwalk και δύο denim παντελόνια. Ένα ψηλόμεσο με vintage ξεβάμματα και ένα σε ίσια γραμμή, πεντάτσεπο. Και τα δύο ήταν αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, Valentino x Levi’s, και το πιο χαρακτηριστικό -Plus κομψό- δείγμα του νέου προσανατολισμού του Oίκου προς πιο «casual μονοπάτια». Και ποιο είναι το πιο ασφαλές «όχημα» για να τα διαβείς; Ένα υλικό που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα σαν το denim, προφανώς!
 20 street style looks με πρωταγωνιστή τη μάσκα προσώπου μας δείχνουν τη νέα όψη της μόδας

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: