Στις αρχές του 2019 ξεκινούν οι παραγγελίες του Honda Urban EV Concept

Urban EV Concept

Για πρώτη φορά είδαμε το Honda Urban EV Concept  στο περίπτερο της Honda, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης  τον Μάρτιο 2018. Και όμως αρκετούς μήνες πρίν την συνέντευξη και την παρουσίαση του Urban EV Concept είχαν ξεκινήσει οι παραγγελίες. Το νέο μοντέλο θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας μαζικής παραγωγής της Honda που θα πωλείται στην περιοχή της Ευρώπης.

Το Urban EV Concept προαναγγέλλει το πρώτο ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας μαζικής παραγωγής της Honda που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Το Concept διαθέτει απλή και προηγμένη σχεδίαση, λεπτές κολώνες Α και φαρδύ παρμπρίζ που μοιάζει να εκτείνεται σε όλο το εμπρός τμήμα της καμπίνας.

Στο εσωτερικό, τέσσερις επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν με άνεση στα δύο καθίσματα τύπου πάγκου, που έχουν φινίρισμα από διαφορετικά υλικά, και συνθέτουν το περιβάλλον ενός lounge. Η εμπρός σειρά φέρει επένδυση από φυσικό, γκρι ύφασμα και είναι διακοσμημένη με μοντέρνα, ξύλινα ένθετα. Το ταμπλό περιλαμβάνει μία οθόνη που εκτείνεται στις πόρτες. Στην οθόνη προβάλλονται διάφορες χρήσιμες πληροφορίες, ενώ οι εκτεταμένες οθόνες στις πόρτες λειτουργούν σαν πλαϊνοί καθρέπτες μέσω ψηφιακών καμερών.

Στις αρχές του 2019 ξεκινούν οι παραγγελίες του Honda Urban EV Concept

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: