Στις 16-17 Σεπτεμβρίου η 19η Ανάβαση Στυρφάκων – Μοσχοκαρυάς

Μετά από οκτώ χρόνια αναβιώνει η Ανάβαση Μοσχοκαρυάς που υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους αγώνες του Σωματείου Α.Λ.Α.Λ.  Η ανάβαση είναι τεχνική και θεαματική διαδρομή που συνδέει τις δύο όμορφες κοινότητες (Στυρφάκων – Μοσχοκαρυάς)  που βρίσκονται είκοσι χιλιόμετρα δυτικά της Λαμίας. Η SEAJETS 19η  Ανάβαση Στυρφάκων — Μοσχοκαρυάς που  μετράει στο Κύπελλο  Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδας θα γίνει στις 16-17 Σεπτεμβρίου 2017.

Η διαδρομή των 3.300 μέτρων την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα καλυφθεί από τους αγωνιζόμενους δύο φορές, ώστε από το άθροισμα των χρόνων των δύο σκελών να προκύψει η τελική κατάταξη. Την προηγούμενη μέρα, Σάββατο 16/9, στις 14:00 θα ξεκινήσουν οι δοκιμές, στις οποίες κάθε αγωνιζόμενος θα έχει το δικαίωμα τριών χρονομετρημένων περασμάτων.

Για την Α.Λ.Α. Λαμίας η επιστροφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού -των αγωνιζόμενων, των θεατών, των ήχων και του θεάματος των αγωνιστικών αυτοκινήτων- στα Στύρφακα και τη Μοσχοκαρυά αυτό τον Σεπτέμβριο, για πρώτη φορά μετά το 2009, είναι μια μεγάλη γιορτή. Γιορτή που έχει την πολύτιμη υποστήριξη του μεγάλου χορηγού SEAJETS, φιλοξενείται από τον επίσημο οικοδεσπότη Δήμο Λαμιέων που προσφέρει την απλόχερή του βοήθεια, και χαίρει της αρωγής των ανθρώπων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

 

Στις 16-17 Σεπτεμβρίου η 19η Ανάβαση Στυρφάκων — Μοσχοκαρυάς

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: