Στιλ: «Φανταστικός ο Λέτο»

Του Διονύση Δεσύλλα

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες χθες κόντρα στον Ατρόμητο και το χαμόγελο, έστω κι αν αυτό δεν είναι πλατύ, επανήλθε στις τάξεις παικτών και κόσμου του «τριφυλλιού». Αλλωστε, αυτό που μένει είναι η… διασκέδαση αν θέλετε, σε κάθε ματς, μέχρι τα πλέι οφ, όταν και ια διεκδικηθεί ο μοναδικός στόχος, αυτός της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα.

Σ’ αυτό στάθηκε και ο Λουκ Στιλ, ο οποίος μίλησε στο sport-fm.gr για την εντός έδρας επικράτηση επί του Ατρομήτου. «Μετά από καιρό πήραμε νίκη στην έδρα μας. Ημασταν συγκεντρωμένοι, καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς, να σκοράρουμε ένα ακόμη γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και να μην δεχθούμε. Σε γενικές γραμμές είχαμε καλή απόδοση. Επρεπε να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε», τόνισε, αρχικά, ο Αγγλος τερματοφύλακας, για να σταθεί στη συνέχεια στο κλίμα που επικρατεί μετά την άσχημη χρονιά της ομάδας:

«Είναι σκληρό το γεγονός ότι μείναμε εκτός των στόχων μας και απογοητεύσαμε τον κόσμο μας. Το γνωρίζουμε όλοι μας αυτό, αλλά τώρα δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω. Οφείλουμε να συνεχίσουμε πιο συγκεντρωμένοι και με πίστη. Να τα δώσουμε όλα για να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός τη δεύτερη θέση και από το καλοκαίρι θα δούμε πως θα διορθώσουμε την κατάσταση και θα είμαστε καλύτεροι. Τώρα, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε μπροστά και με συγκέντρωση να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Η επόμενη υποχρέωση είναι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Στιλ να ανυπομονεί για το παιχνίδι: «Είναι ξεχωριστό παιχνίδι και όλοι το περιμένουν. Εμείς και ο κόσμος μας. Είναι το παιχνίδι κόντρα στον μεγάλο μας αντίπαλο, μέσα σε μια διαφορετική, ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Αυτό από μόνο του δημιουργεί επιπλέον κίνητρα, ανεξάρτητα από τη διαφορά στη βαθμολογία. Μέσα στην εβδομάδα θα συγκεντρωθούμε στο ντέρμπι και το σίγουρο είναι ότι πρέπει να πάμε με πνεύμα νικητή εκεί. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο πορτιέρο των «πράσινων» αναφέρθηκε, επίσης, στον Σεμπάστιαν Λέτο και το ντεμπούτο του Αργεντινού: «Πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα πάνω απ’ όλα. Εχει ισχυρή προσωπικότητα κι αυτό περνάει και στις προπονήσεις. Ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής και θα το δείξει και στη συνέχεια. Επαιξε για πρώτη φορά και νομίζω ότι ήταν καλός. Δουλεύει συνεχώς και νομίζω ότι θα κάνει σημαντικά πράγματα με την ομάδα. Θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο».

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: