Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν οι δράστες κλοπών στην Αρκαδία

Οι δυο επιβάτες είχαν ξαφρίσει τα μεταλλικά αντικείμενα τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Δευτέρας από μια αποθήκη

Το φορτωμένο με μεταλλικά αντικείμενα όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες ηλικίας 28 και 42 χρόνων, κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που το εντόπισαν να κινείται το πρωί της Μεγάλης Τρίτης σε μια τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας στη Μεσσηνία.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου που ακολούθησε, αποκαλύφθηκε ότι οι δυο επιβάτες είχαν ξαφρίσει τα μεταλλικά αντικείμενα τις πρώτες πρωινές ώρες της Μεγάλης Δευτέρας από μια αποθήκη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεγαλόπολης στην Αρκαδία. Έτσι, συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποιούσαν και δυο ζευγάρια γάντια που βρέθηκαν στο εσωτερικό του.

Οι δράστες προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της Μεγαλόπολης, όπου προέκυψε από την προανάκριση ότι, από τις 6 Απριλίου ως το περασμένο Σάββατο, είχαν διαπράξει ακόμη μία κλοπή σε ένα σπίτι σε τοπική κοινότητα του ομώνυμου Δήμου, από το οποίο είχαν κλέψει χάλκινα αντικείμενα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές από κοινού και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: