Στη μάχη του Champions League Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ


Το μέλλον τους στο φετινό Champions League διεκδικούν απόψε Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, καθώς δίνουν τους αγώνες-ρεβάνς κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ (21:00, ΑΝΤ1) και στον Άγιαξ στην Τούμπα (21:30, Novasports 2), αντίστοιχα.

Πρώτος στον χορό μπαίνει ο Ολυμπιακός. Μετά το 0-0 με τους Ισραηλινούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι παίκτες του Βίκτορ δηλώνουν έτοιμοι να αποδείξουν την ανωτερότητά τους στο γήπεδο και να πάρουν το εισιτήριο για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Συγκριτικά, με το πρώτο παιχνίδι η ενδεκάδα των Πειραιωτών θα έχει αλλαγές, καθώς ο Βίκτορ αναμένεται να προσθέσει… εμπειρία χρησιμοποιώντας έναν εκ των Καμπιάσο και Ντομίνγκες ή ακόμα και τους δύο μαζί. Ο Καπίνο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Ντε Λα Μπέγια, Ντα Κόστα, Μποτία και Φιγκέιρας. Εκτός λόγω τραυματισμού είναι ο Δημήτρης Σιόβας.

Στο κέντρο αναμένεται να ξεκινήσουν οι Καμπιάσο και Μιλιβόγεβιτς, ενώ θέση διεκδικεί και ο Μπουχαλάκης. Σε ελεύθερο ρόλο αναμένεται να παίξει ο Ντομίνγκες, ενώ ο Φορτούνης θα μετατοπιστεί αριστερά. Υποψήφιος για μία θέση είναι και ο Σεμπά, με τον Ιντέγε να ξεκινά στην κορυφή της επίθεσης.

Για την Χάποελ αναμένεται να ξεκινήσουν οι Γκόρες, Νταβιτζάνα, Τάχα, Βίτορ, Τζέντεκ, Μπ. Μπιτόν, Ογκού, Χομπάν, Μέλικσον, Νουακαέμε και Μπάρντα.


Θέλει την πρόκριση στην γεμάτη Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην κατάμεστη Τούμπα τον Άγιαξ, έχοντας μικρό προβάδισμα πρόκρισης, μετά το 1-1 στον πρώτο αγώνα στην Ολλανδία. Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν αναμένεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, καθώς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα παραταχθούν οι Λέοβατς, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Λέο Μάτος. Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Τσίμιροτ, Σάκχοφ και Χαρίσης, ενώ στα «φτερά» θα ψάχνουν τον Κλάους Αθανασιάδη οι Ροντρίγκες και Τζάλμα Κάμπος.

Ο Πίτερ Μπος σε σχέση με τον Άγιαξ αναμένεται να παρατάξει τους: Σίλεσεν, Ντάικς, Ρίντεβαλντ, Φέλντμαν, Τετέ, Μπαζούρ, Κλάεσεν, Γκούντελι, Κασιέρα, Ελ Γκάζι, Ντόλμπεργκ.

Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: