Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Η απάντησή μου στον πρωθυπουργό είναι αυτή [βίντεο]

Συνέντευξη στο “Πρω1νό” και τη Φαίη Σκορδά παραχώρησε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, ο οποίος έδωσε την δική του απάντηση στον πρωθυπουργό σχετικά με τα όσα έχουν ειπωθεί τον τελευταίο καιρό για το πρόσωπό του.

«Θέλω να προσφέρω, θέλω να βάλω το λιθαράκι μου και αυτό που με έχει μάθει η ζωή να το κάνω πολιτικό λόγο και πολιτική κίνηση. Έχω περάσει κάποιες δυσκολίες στη ζωή μου και θέλω οι νέοι άνθρωποι να μην περάσουν αυτά που πέρασε ένας άνθρωπος που γεννήθηκε το 1985. Οι γονείς μου είναι ήρεμη δύναμη. Επειδή όμως δεν τυχαίνει να έχουν όλοι οι άνθρωποι που είναι ανάπηροι αυτούς τους γονείς, γι’ αυτό εγώ παλεύω και θέλω να δημιουργηθεί αυτή η υπηρεσία του κράτους που θα είναι προσωπικοί βοηθοί. Στο εξωτερικό τα έχουν λύσει αυτά τα ζητήματα και αυτό είναι που διεκδικώ. Πιστεύω ότι μπορεί η πολιτική σκηνή να αλλάξει», ανέφερε αρχικά.

«Η απάντησή μου στον πρωθυπουργό είναι αυτή: συνεχίζω να κάνω το ταξίδι μου, να μιλάω για τον λόγο που εγώ θέλω να είμαι εδώ και πιστεύω ότι μπορώ να δώσω πράγματα στην Ελλάδα και να αλλάξω την καθημερινότητά μας. Αυτό το ταξίδι το διάλεξα εγώ και έχω δίπλα μου μια ομάδα, η οποία πιστεύει σε αυτό το ταξίδι. Δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να με εκμεταλλευτούν. Είμαι εδώ σταθερά όρθιος και προχωράω», σημείωσε ακόμα ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: