Στεφανίδη και Πετρούνιας οι κορυφαίοι για το 2017

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, πραγματοποιήθηκε απόψε στο Μέγαρο Μουσικής η 64η τελετή απονομής των αθλητικών βραβείων του ΠΣΑΤ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου ανέδειξε κορυφαίους αθλητές, προπονητές και ομάδες του ελληνικού αθλητισμού για τις διακρίσεις τους μέσα στο 2017, όπως ψηφίστηκαν από τους αθλητικούς συντάκτες-μέλη του Συνδέσμου.

Κορυφαίος αθλητής της χρονιάς -για τρίτη διαδοχική φορά- αναδείχθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος στέφθηκε μέσα στο 2017 παγκόσμιος πρωταθλητής (στο Μόντρεαλ) και πρωταθλητής Ευρώπης (στην Κλουζ-Ναπόκα) στους κρίκους.

«Θα ήθελα να μείνω όσο περισσότερο μπορώ στα μετάλλια, γιατί αγαπώ αυτό που κάνω. Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Στο παρελθόν έχω αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε και είναι άδικο να μην αναφέρω ότι έχει δρομολογηθεί η επίλυσή τους.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που με άκουσε και τον υφυπουργό Αθλητισμού. Θα ήθελα να πω από τη μεριά μου ότι αυτή η στάση της Πολιτείας δίνει το μήνυμα στους αθλητές να συνεχίσουν, να ονειρεύονται και να κάνουν την Ελλάδα υπερήφανη» είπε μεταξύ άλλων ο Πετρούνιας μετά τη βράβευσή του και υποσχέθηκε ίδιες και περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς αναδείχθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία μέσα στο 2017 στέφθηκε στο επί κοντώ παγκόσμια πρωταθλήτρια στον ανοιχτό (Λονδίνο) και πρωταθλήτρια Ευρώπης στον κλειστό στίβο (Βελιγράδι).

Η Στεφανίδη ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου που την ψήφισαν, όλους τους Έλληνες εντός κι εκτός Ελλάδας για τη στήριξή τους στους αγώνες, στους οποίους μετέχει, τις εταιρείες που τη στηρίζουν, ενώ ευχήθηκε καλές γιορτές.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: